FORNØYD: Britiske Cheryl Cole er sikkert fornøyd etter at hun skal ha fått tilbake jobben som dommer i amerikanske «X Factor». Sannsynligvis returnerer hun til auditionrundene i New Jersey onsdag. Her avbildet under auditions i Chigaco i mai - før h Foto: All Over Press
FORNØYD: Britiske Cheryl Cole er sikkert fornøyd etter at hun skal ha fått tilbake jobben som dommer i amerikanske «X Factor». Sannsynligvis returnerer hun til auditionrundene i New Jersey onsdag. Her avbildet under auditions i Chigaco i mai - før h Foto: All Over Press Vis mer

Kan få tilbake «X Factor»-jobben

Men vil britiske Cheryl Cole takke ja til tilbudet?

Publisert
SEHER.NO: I slutten av mai meldte flere medier at den britiske popstjernen Cheryl Cole (27) hadde fått sparken fra dommerjobben i den amerikanske versjonen av «X Factor», kun få dager inn i de første auditionrundene. 

Nå ser det imidlertid ut til at 27-åringen får innta plassen i det amerikanske dommerpanelet igjen. Det er sjefsdommer Simon Cowell (59) som skal ha kjempet for å få henne tilbake på laget, skriver RadarOnline.

Cowell skal angivelig ha overbevist flere sjefer i TV-selskapet Fox om at det var en feil å sparke den britiske popstjernen. Det forventes at Cole returnerer til innspillingen av programmet når auditionrundene starter igjen i New Jersey på onsdag, skriver nettstedet.

Ifølge DailyMail er det imidlertid ennå ikke klart om popstjernen, som visstnok følte seg svært ydmyket etter sparkingen, kommer til å akseptere tilbudet. Men om hun takker ja, betyr det nok at Nicole Scherzinger er tilbake i rollen som programvert, sammen med Steve Jones. Den tidligere Pussycat Dolls-frontfiguren skulle angivelig overta Coles plass blant dommerne etter sparkingen.  

Det ble aldri sluppet en offentlig uttalelse vedrørende Coles avskjedigelse. Forrige uke meldte dessuten E!Online at skjønnheten ikke er blant dommerne i neste sesong av den britiske utgaven heller.

Cole skal ha fått sparken fra amerikanske «X Factor» på grunn av manglende kjemi med meddommer Paula Abdul, samtidig som produsentene fryktet at seerne i USA ville ha trøbbel med å forstå Coles Newcastle-dialekt.

Etter denne såpeoperaen kan det bli spennende å se hvordan skjønnheten gjør det som dommer i USA - programmet har premiere på amerikanske Fox i september...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke ha flere barn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer