GLADNYHET: - Det er alltid koselig å kunne overbringe gode nyheter, sier MGP-prosjektleder Leif Åge Reime. Nå kan blant annet Lene Alexandra få en ny sjanse. Foto: Scanpix
GLADNYHET: - Det er alltid koselig å kunne overbringe gode nyheter, sier MGP-prosjektleder Leif Åge Reime. Nå kan blant annet Lene Alexandra få en ny sjanse. Foto: ScanpixVis mer

Kan få ny sjanse i MGP

Men artistene vet det ikke helt selv ennå.

SEHER.NO:  To Melodi Grand Prix-artister vil få en eklstra sjanse i Sarpsborg neste helg. Men artistene det dreier seg om, vet det ikke engang selv.

Reglene er slik at det er de to bidragene med flest stemmer som tar seg direkte til finalen, mens plass nummer tre og fire får plass i "Sistesjansen". På sine egne nettsider avslører derimot NRK at også to andre vil få muligheten til å kvalifisere seg nok en gang.

De to beste femteplassene med størst prosentandel av stemmene i sine respektive delfinaler, får nemlig den hyggelige nyheten.

Ifølge NRK har dermed Lene Alexandra, Johnny Hide, Elisabeth Carew, Skanksters, Tomine Harket og Hanne Haugsand fortsatt muligheten før den siste delfinalen i Skien lørdag kveld.
 
- Jeg gleder meg kjempemye til å formidle videre hvem som får en ny mulighet i "Sistesjansen", og har et godt håp om at de blir veldig glade. Det er alltid koselig å kunne overbringe gode nyheter, sier prosjektleder i NRK, Leig Inge Reime, til kanalens nettsider.

Hvem som er så heldige å bli tildelt disse plassene - det avsløres mandag.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tar med babyen til Grand Prix