Kan ende opp på catwalk i kvinneklær

Ellevilt veddemål mellom de to norske kjendisene.

GLEDER SEG: - Dette er jo bare morsomt, og jeg har ikke noe imot å se Petter på catwalken i mine klær, sier Aylar Lie om pokerduellen. Foto: SCANPIX
GLEDER SEG: - Dette er jo bare morsomt, og jeg har ikke noe imot å se Petter på catwalken i mine klær, sier Aylar Lie om pokerduellen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i år ble det kjent at modell og artist Aylar Lie slo den norske skistjernen Petter Northug i poker-NM etter å ha havnet på 55. plass. Nå er det klart for en ny duell mellom de to under poker-VM i Las Vegas.

Og ifølge Her og Nå har de to inngått et veddemål før avreise til verdens gamblinghovedstad.

Om Aylar ryker ut før Petter må hun nemlig gå på rulleski med ham i ørkenen. Men dersom det motsatt skjer, må skistjernen krype til korset og bevege seg ut på catwalken i Las Vegas - i Aylars klær...

Ifølge ukebladet var det pokersiden Donkr.com som foreslo veddemålet for Northug, som skal ha vært revansjesugen etter tapet under NM.

- Jeg har sagt ja til duellen. Dette er jo bare morsomt, og jeg har ikke noe imot å se Petter på catwalken i mine klær, sier Aylar til Her og Nå, som samtidig mener å vite at den som taper også må gi 10.000 kroner til et veldedig formål bestemt av vinneren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Synes synd på Petter Northug  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer