Kan ende opp i fengsel

Verre for stjernen enn først antatt...

MÅ I FENGSEL: Charlie Sheen. Foto: STELLA PICTURES
MÅ I FENGSEL: Charlie Sheen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Det siste halve året har vært et mareritt for skuespilleren Charlie Sheen (44). Like etter jul i fjor, banket han opp kona Brooke Mueller (32). I tiden etter har han vært innlagt for kokainmisbruk.

Og for å toppe det hele, var han utro mot kona med to prostituerte kvinner. Hele tiden har han forsøkt å unngå fengselsstraff for overfallet, men nå ser det ut til at lås og slå kan bli et faktum.

Statsadvokaten hadde fra begynnelsen tillatt Charlie å erklære seg selv skyldig uten å få fengselsstraff. Dersom han ikke gjorde noe ulovlig i prøvetiden, som var på to år, ville det hele bli slettet fra hans rulleblad.

Men så lett er det ikke likevel. Charlies advokater stoler ikke på at han vil klare å oppføre seg i to år.

- Det er mange måter man kan begå lovbrudd på i prøvetiden, og vi ønsker ikke at Charlie skal gjøre noe i løpet av de neste to årene som kan få ham i fengsel, sier en kilde ifølge TMZ.com.

I tillegg er advokatene redd for at noen skal prøve å påvirke skuespilleren til å gjøre noe dumt.

- Charlie er jo en eneste stor blink akkurat nå.

Det nye forslaget som har blitt nedlagt foreslår at dersom Charlie erklærer seg skyldig, vil han få fengselsstraff. Sheen skal selv godta ti dager bak murene, men aktor ønsker i beste fall tre ganger så mye.

Dersom Charlie godtar fengselsstraffen, vil han derimot slippe unna prøvetid, eller i verste fall få en svært kort prøvetid. Men hittil har ingen avtale blitt inngått.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hadde sex med enda en prostituert