LYKKELIG FAMILIE: Jessica Alba setter av mye tid til sin flotte familie.  Foto: NTB scanpix
LYKKELIG FAMILIE: Jessica Alba setter av mye tid til sin flotte familie. Foto: NTB scanpixVis mer

- Kan en familie bli noe søtere?

Den store dagen til Jessica Albas datter får fansen til å smelte.

SEOGHØR.NO: Den vakre skuespillerinnen Jessica Alba (34) ble i fjor kåret til «årets mamma» under en veldedighetslunsj til inntekt for sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles.

«Sin City»-stjernen viser nemlig gang på gang at hun ikke bare kan briljere på skjermen, men også på hjemmebane med ektemannen Cash Warren (36) og døtrene Honor (7) og Haven (4).

Alba delte denne uken et bilde på Instagram av hele familien sin. Bildet ble først lagt ut på ektemannen sin Instagramside, og viser at paret er tydelig stolt over sine barn.

- Vi har nettopp sett den store jenta vår spille i sin første skoleforestilling. Ingenting er søtere enn å se barna sine glemme manuset, skrev den stolte tobarnsfaren til bildet.

Bildet viser at eldstedatteren Honor klamrer seg godt rundt halsen til pappaen sin ikledd et søtt kostyme. Lille Haven sitter også på fanget til faren sin.

- Kan en familie bli noe søtere, spør nettsiden Huffington Post.

Elsker å være mamma

Den vakre stjernen har flere ganger vist at morsrollen har endret henne til det positive. Hun har tidligere innrømmet på hjemmesiden sin at hun ikke fant seg selv før hun ble mor.

- Da jeg ble mamma, ble jeg endelig den personen jeg egentlig er, som jeg alltid burde ha vært. Det er den mest givende jobben i verden, skrev hun.

Hun har også fortalt til bladet Health at hun aldri var helt komfortabel med kroppen sin før etter hun hadde født.

- Jeg har brukt mer korte skjørt etter at jeg fikk barn. Tidligere gikk jeg aldri i det. Jeg var veldig usikker på meg selv. Nå føler jeg meg mye mer vel i min egen kropp. Jeg mener, hvem bryr seg? Det er virkelig ikke nødvendig å kaste bort tid på å bekymre seg over noe som egentlig ikke betyr så mye, sa hun.

STRÅLER: Jessica Alba stråler i selskap med datteren.  Foto: NTB scanpix
STRÅLER: Jessica Alba stråler i selskap med datteren. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Hun krever omsorgsretten til alle barna

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.