Lori Loughlin:

Kan disse bildene felle TV-stjernen?

Lori Loughlin og Mossimo Giannulli må møte i retten til høsten. Nå har nye detaljer i saken blitt offentliggjort.

UNIVERSITETSSKANDALEN: Lori Loughlin og ektemannen beskyldes for å ha bestukket skoler for å sikre døtrene plass. Kan de nye bildene avsløre paret? Foto: NTB Scanpix / Privat / Politihuset
UNIVERSITETSSKANDALEN: Lori Loughlin og ektemannen beskyldes for å ha bestukket skoler for å sikre døtrene plass. Kan de nye bildene avsløre paret? Foto: NTB Scanpix / Privat / Politihuset Vis mer
Publisert

I midten av februar tok universitetsskandalen i Hollywood en ny vending. Da ble nemlig nye detaljer avslørt om hvordan «Full House»-stjernen Lori Loughlin (55) og ektemannen Mossimo Giannulli (56) skal ha bestukket eliteuniversiteter for å gi barna skoleplass.

Den føderale påtalemyndigheten offentliggjorde da søknaden Loughlin sendte inn på vegne av datteren Olivia Jade (20), og nå vekker flere nye detaljer oppsikt - igjen.

I nye rettsdokumenter, som kjendiskanalen E! News hevder å ha tilgang på, avsløres nemlig kommunikasjonen mellom stjerneparet og William «Rick» Singer, som skal ha hjulpet Loughlin og ektemannen med å gi skoleplass til barna deres.

Falske bilder?

Blant bevisene er bilder av døtrene, Olivia Jade og Bella (21), på et innendørs ro-apparat. Påtalemyndigheten mener disse er tatt av foreldrene deres og sendt til Singer som bevis på at barna tilhørte rolaget.

I de nye rettsdokumentene kommer det frem at Singer skal ha sendt en mail til paret allerede i august 2016, hvor han etterspurte bilder av jentene i «action».

FØRSTE BILDET: Dette bilde skal ha blitt sendt inn til skolen på oppfordring fra Singer. Foto: Privat / Politihuset
FØRSTE BILDET: Dette bilde skal ha blitt sendt inn til skolen på oppfordring fra Singer. Foto: Privat / Politihuset Vis mer

En måned senere skal parets eldste datter ha fått plass ved skolen som en del av USCs crew team, og Mossimo skal da ha blitt bedt om å sende 50 000 amerikanske dollar til Donna Heinel, tidligere sportsdirektør ved skolen.

Nå spekuleres det derfor på om foreldrene kan ha bedt døtrene om å stille opp på disse bildene for å ytterligere forfalske søknaden.

Mars året etter var datteren offisielt elev ved prestisjeskolen, mens foreldrene hennes måtte sende 200 000 amerikanske dollar, noe som med dagens kurs blir rett over to millioner norske kroner, til Singers organisasjon, Key Worldwide Foundation.

Mossimo videresendte fakturaen til regnskapsføreren sin, og skrev følgende:

«Den gode nyheten er at min eldste datter kom inn på USC. Den dårlige nyheten er at jeg måtte lure systemet».

Sendte flere bilder

Bare noen måneder senere skal paret ha blitt oppfordret av Singer til å sende bilder av sin yngste datter også, slik at de kunne lage en sportsprofil på henne og få henne inn som en del av L.A Marina Club crew team.

På lik linje som tidligere, ble stjerneparet da bedt om å først sende over 50 000 dollar, før de overførte 200 000 dollar til organisasjonen.

OPPSTILT?: Det spekuleres på om disse bildene ble tatt kun for å forsterke søknaden og troverdigheten. Foto: Privat / Politihuset
OPPSTILT?: Det spekuleres på om disse bildene ble tatt kun for å forsterke søknaden og troverdigheten. Foto: Privat / Politihuset Vis mer

Ifølge E! News skal Mossimo ha støtt på problemer som følge av bestikkelsen bare kort tid senere, da en rådgiver ved skolen skal ha stilt spørsmål ved døtrenes sportsbakgrunn. Aktor i saken hevder Mossimo irettesatte rådgiveren, som skrev at kjendispappaen beskyldte henne for å ødelegge døtrenes rykte.

Dette er imidlertid ikke første gang ekteparet har møtt motstand i saken de hevder å være uskyldige i.

Imponerende utmerkelser

Allerede i februar ble et rettsdokument avslørt. Der ble det hevdet at Olivia vant flere priser som roer, selv om det blir påstått at 20-åringen aldri har deltatt. I tillegg kom det frem at hun både i 2014 og i 2016 vant gull under San Diego Crew Classic, og at hun vant sølvmedalje på samme konkurranse i 2015.

Blant andre utmerkelser hevdes det også at datteren deltok på et av verdens største roarrangementer, Charles Boston, i 2016, hvor hun kom på ellevte plass. Året etter skal hun ha havnet på 14. plass. I tillegg kom det frem i dokumentet at hun skal ha gode ferdigheter som styrmann på skipsbåt.

«Bevissthet, organisering, direksjoner og styring. Hun er svært talentfull og har hatt suksess i både herre- og kvinnebåt», sto det, ifølge ET Online.

Rettssaken mot Mossimo og« Full House»-stjernen skal etter planen begynne 5. oktober i år.

LES OGSÅ: - Dette er ingen spøk for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer