Kan dette bli Linni Meisters brudekjole?

Nyforlovede Linni Meister og Olav Tvenge har allerede tjuvstartet på rollen som ektepar.

SEOGHØR.NO: På selveste Valentinsdagen kom nyheten om at blogger, modell og TV-profil Linni Meister (29) har forlovet seg med kjæresten Olav Tvenge (30).

Turtelduene, som klarte å holde forholdet hemmelig i et år inntil høsten 2012, nøt en romantisk helg sammen på Saga Hotel i Oslo da investorsønnen fridde til Linni.

Olav hadde lagt forlovelsesringen i Linnis champagneglass, og til Seoghør.no forteller 29-åringen hvordan hun reagerte på frieriet.

FIKK SJOKK: Slik så Linni Meister ut, like etter at hun oppdaget diamantringen i champagneglasset hun fikk av sin kjære Olav Tvenge.  Foto: Privat
FIKK SJOKK: Slik så Linni Meister ut, like etter at hun oppdaget diamantringen i champagneglasset hun fikk av sin kjære Olav Tvenge. Foto: Privat Vis mer

- «Pust inn, pust ut», tenkte jeg. Olav sitter der så rolig, smiler bredt, og sier: «Skål da».

Så setter han seg ned på kne, hvisker hvorfor han vil tilbringe resten av sitt liv med meg og sønnen min, Dennis.

Tårene stoppet ikke. Den første jeg ringte var Grandma, bestemoren min, og spurte om hun ville bli forlover, sa en lykkelig Linni til Se og Hør lørdag.

Elsket å se Linni som brud

Allerede for et halvt år siden hintet Olav Tvenge om et fremtidig frieri, da Seoghør.no møtte ham og Linni på Børre Olsen-motevisning på Tjuvholmen i Oslo.

Dengang viste Linni Meister nemlig frem den norske smykkedesignerens nyeste kreasjoner kledd opp som brud, i en nydelig stroppeløs kjole med langt slep.

- Det er fantastisk å se henne i brudekjole, hun er veldig vakker, skrøt Olav - og bedyret at det ikke ble siste gang han kom til å se Linni i brudekjole.

Om «Tigerstaden»-profilens «ekte» brudekjole kommer til å ligne på den fra motevisningen, er noe usikkert.

Men skal man tro smykkedesigneren, kan det godt tenkes at smykkene til brudekjolen - og gifteringen - vil være signert nettopp ham.

- Vi går og venter på at han skal fri da, for jeg har så lyst til å lage smykkene hennes og ringen, sa Børre Olsen til Seoghør.no i august.

EN HVIT DRØM: Linni Meister strålte arm i arm med smykkedesigner Børre Olsen, da hun viste frem designerens nye kolleksjon iført brudekjole på Tjuvholmen i Olso i august. Foto: Ida Nikolaisen, Se og Hør
EN HVIT DRØM: Linni Meister strålte arm i arm med smykkedesigner Børre Olsen, da hun viste frem designerens nye kolleksjon iført brudekjole på Tjuvholmen i Olso i august. Foto: Ida Nikolaisen, Se og Hør Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Lykkelig igjen

Linni Meister har lagt et tøft år bak seg, etter at hun mistet faren sin sommeren 2014.

NYFORLOVET: Linni Meister og investorsønnen Olav Tvenge forlovet seg forrige uke.
NYFORLOVET: Linni Meister og investorsønnen Olav Tvenge forlovet seg forrige uke. Vis mer

Ernst Olsen Meister illustrerte de svært populære bøkene om Morgan Kane i en årrekke, og på lanseringen av «Den store boka om Morgan Kane» i november mintes Linni faren sin.

SAVNER FAREN: I fjor sommer mistet Linni Meister faren Ernst Olsen Meister, som illustrerte Morgan Kane, til kreft. Her er hun på Morgan Kane-lansering høsten 2014. Foto: Espen Solli
SAVNER FAREN: I fjor sommer mistet Linni Meister faren Ernst Olsen Meister, som illustrerte Morgan Kane, til kreft. Her er hun på Morgan Kane-lansering høsten 2014. Foto: Espen Solli Vis mer

- Det er ganske sterkt å være her i dag. Man blir følsom og stolt. Hvis man ser på hendene til Morgan, så tegnet pappa etter sine egne hender, så da kjente jeg igjen de med en gang. Morgan Kane var en helt for mange, og pappaen min var en helt for meg, sa en rørt Linni Meister på lanseringen.

Da Se og Hør møtte henne tilbake på jobb for Børre Olsen i juli 2014, skrøt hun av støtten fra blant andre sin kjære Olav etter farens død.

- Jeg må fokusere på det gode i livet mitt, en unik og fantastisk sønn, en utrolig støttende kjæreste og verdens beste venner og mennesker rundt meg. Jeg er helt overveldet over støtten jeg har fått, sa Linni til Se og Hør dengang.

Bare 17 år gammel mistet Linni moren sin, Shantha, som led av leddgikt i svært mange år. I dag er den flotte 29-åringen imidlertid lykkeligere enn noensinne.

- Det var utrolig fint å våkne på Valentines Day som forlovet. Dette er første gang jeg føler ekte lykke etter fødselen til sønnen min, sa hun åpenhjertig til Se og Hør i helgen.

LES OGSÅ: - Jeg har allerede syndet