Courteney Cox:

- Kan dette bli en utfordring?

«Friends»-kollegaen delte morsomt stunt på Jennifer Anistons bursdag.

TVILLINGER? Courteney Cox kledde seg ut som venninnen da Jennifer Aniston fylte 51 år tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Instagram
TVILLINGER? Courteney Cox kledde seg ut som venninnen da Jennifer Aniston fylte 51 år tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det er over 25 år siden situasjonskomedien «Friends» begynte å rulle på tv-skjermene, men skuespillerne holder fortsatt kontakten og deler stadig bilder av hverandre på sine sosiale medier.

Tirsdag denne uken fylte Jennifer Aniston 51 år, og gratulasjonene strømmet inn fra både kjente og ukjente. Bursdagshilsningen fra tidligere «Friends»-kollega og venninne Courteney Cox (55) er derimot den som kanskje har fått størst oppmerksomhet.

Kledde seg ut

På Instagram delte nemlig Courteney et bilde av seg og jubilanten, men det var noe som skurret. 55-åringen har nemlig kledd seg ut som Jennifer, med likt hår og briller.

I bildeteksten hyller hun sin venninne gjennom mange år.

- Uansett hvor hardt man prøver … så er det bare én Jennifer Aniston. Gratulerer med dagen min kjære venninne! Jeg elsker deg!, skriver Courteney, etterfulgt av tre hjerter.

Stuntet vekket naturlig nok mye oppmerksomhet, og i kommentarfeltet renner det inn med spøkefulle kommentarer, sammen med videre gratulasjoner. Den amerikanske journalisten Derek Blasberg har blant annet kommet med et morsomt forslag.

- Omg! Kan dette bli en utfordring? #TheJenChallenge?

Kommentaren har i skrivende stund fått nesten 1800 likes, og flere virker å like ideen, men er usikre på om det i det hele tatt er mulig å vinne utfordringen.

- En utfordring alle kommer til å tape? IKKE SØREN, kommenterer en bruker.

- Som om det kommer til å være en vinner, skriver en annen.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Gjenforent

Det hører ikke akkurat sjeldenheten til at bilder av de tidligere skuespillerkollegaene får stor oppmerksomhet. Da Jennifer i høst ble medlem av Instagram, knuste hun nemlig verdensrekorden til prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38), ved å raskest nå én million følgere på plattformen.

Det tok nemlig bare fem timer og 16 minutter.

Instagram-debuten fikk riktignok også oppmerksomhet av helt andre grunner. 51-åringens første bilde var nemlig av hele «Friends»-gjengen samlet. Rykter om en gjenforening tok da fyr og raste gjennom sosiale medier som ild i tørt gress.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Det er dermed liten tvil om at skuespillerne fortsatt er uhyre populære, selv 15 år etter at siste episode av den populære serien ble sendt.

I ettertid har også Matthew Perry (50), som spilte Chandler Bing i «Friends», blitt medlem av Instagram. Forrige uke skapte skuespilleren full forvirring da han delte en heller kryptisk melding med sine over 1,5 millioner følgere på Twitter.

- Store nyheter kommer, skrev 50-åringen i innlegget.

Nok en gang ble gjenforeningsspekulasjoner sparket i gang, men det hele skulle vise seg å dreie seg om stjernens debut på bildeplattformen. Det ble raskt bevist at også Matthew fortsatt vekker interesse hos fansen, da han på under en uke har fått nesten fem millioner følgere.

View this post on Instagram

Happy birthday, Jenny!!!

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on

På Jennifers bursdag delte han, i likhet med Courteney, et bilde sammen med henne, sammen med en gratulasjon.

- Gratulerer med dagen, Jenny!!! skriver han.

LES OGSÅ: Bekrefter endelig babyfaren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer