TAKETHAT SAMMEN IGJEN? Robbie Williams er nylig blitt observert med sine tidligere bandkollegaer i Los Angeles der de samarbeider med en singel for inntekt til Haiti-ofrene. Dette bildet er imidlertid fra storhetsperioden.
TAKETHAT SAMMEN IGJEN? Robbie Williams er nylig blitt observert med sine tidligere bandkollegaer i Los Angeles der de samarbeider med en singel for inntekt til Haiti-ofrene. Dette bildet er imidlertid fra storhetsperioden.Vis mer

Kan det bli magi igjen?

Robbie Williams planlegger comeback i TakeThat.

SEHER.NO:  Robbie Williams arbeider nå sammen med sitt gamle band, Take That, for å få til et comeback. Det skriver Splash News

Robbie Williams er nylig blitt observert med sine tidligere bandkollegaer i Los Angeles der de samarbeider med en singel for inntekt til Haiti-ofrene. Men avisen The Sun hevder det dreier seg om noe mer enn bare denne ene singelen.

- Dette ser bra ut. Det er gode tegn om at fansen har mer i vente, sier en kilde til avisen.

Det er nå femten år siden Williams forlot gruppa etter flere krangler og mye uenighet.

- De bruker tiden sammen i LA til å samarbeide som et band igjen. De så veldig fornøyde ut etter tirsdagens øving og de gratulerte hverandre da de forlot studioet, forteller kilden til The Sun. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jeg var så feit at jeg ikke kunne gå