Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- Kan dere ikke bare bli en familie igjen?

Fansen øyner et lite håp om at Kourtney Kardashian og Scott Disick skal finne tilbake til hverandre.

NYTT BILDE STJELER OPPMERKSOMHETEN: Tidligere denne uken la Kourtney Kardashian ut et bilde med ekskjæresten Scott Disick. Dette bildet er derimot fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
NYTT BILDE STJELER OPPMERKSOMHETEN: Tidligere denne uken la Kourtney Kardashian ut et bilde med ekskjæresten Scott Disick. Dette bildet er derimot fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den siste tiden har eksparet Kourtney Kardashian (39) og Scott Disick (35) åpenlyst tilbrakt mer tid sammen.

Det tidligere paret har barna Mason (8), Penelope (6) og Reign (3) sammen, og mye later til at det er viktig for Kourtney og Scott å gi barna en så normal oppvekst som mulig - tross det svært uvanlige livet de lever i offentlighetens søkelys.

I november tydet mye på at duoen hadde begravd stridsøksa, og dro blant annet på utstilling sammen i Los Angeles.

Ønsketenkning

Nå får Kourtney fansen til å sperre opp øynene nok en gang over et bilde hun har delt i sosiale medier. Det er ingen hemmelighet at mange håper at hun og Scott skal finne tilbake til hverandre, og med tanke på at de tilbringer mer tid sammen nå øyner ihuga fans en liten mulighet.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Coparenting

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Tidligere denne uken helte Kourtney bensin på bålet ved å legge ut et bilde av seg selv, Penelope og Scott i en seng.

- Samarbeider, skriver Kourtney under bildet.

I kommentarfeltet har det rent inn med meldinger fra fansen, som gjerne ser for seg at de blir et par igjen.

- Kan dere ikke bare bli en familie igjen? lyder en kommentar.

- Jeg elsker mengden kjærlighet det er i dette bilde, skriver en annen.

Flere tar også realitystjernen i forsvar. Enkelte følgere mener nemlig at det er upassende at to ekser oppfører seg på den måten, spesielt hvordan Kourtney poserer foran Scott - som kjent har gått videre med Sofia Richie (20).

Saken fortsetter under bildene.

HOLDER SAMMEN: Til tross for at fansen håper at Scott skal finne tilbake til Kourtney, virker det som at han står støtt sammen med Sofia. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SAMMEN: Til tross for at fansen håper at Scott skal finne tilbake til Kourtney, virker det som at han står støtt sammen med Sofia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FAMILIEFERIE: Scott var selvskreven gjest da Kardashian-familien var på ferie i november. Foto: NTB scanpix
FAMILIEFERIE: Scott var selvskreven gjest da Kardashian-familien var på ferie i november. Foto: NTB scanpix Vis mer

God venn med eksen

Tidligere har det blitt kjent at Kourtney skal ha reagert på forholdet mellom eksen og den unge modellen.

I november avkreftet de imidlertid ryktene, i hvert fall ifølge kilder nær stjernene.

Trioen ble nemlig observert på vei inn på en utstilling i Los Angeles, og selv om de ikke ble fotografert sammen, skal de ha tilbrakt kvelden sammen.

- De satt alle ved samme bord, og Kourtney og Sofia snakket og lo mye. Alle hadde det virkelig gøy, uttalte en kilde ifølge ET Online.

Videre sa kilden at Scott og Sofia holdt en svært lav profil foran Kourtney. De skal verken ha vist noe særlig med følelser, ei heller berørt hverandre.

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

Liker Scotts nye flamme

Romanseryktene mellom Scott og Sofia satt for alvor fart i fjor sommer, men helt frem til september samme år benektet paret at det var noe mer mellom de to enn vennskap.

I flere år har fansen fått følge det turbulente forholdet mellom Scott og Kourtney i den suksessrike serien «Keeping up with the Kardashians».

- Kourtney har ingen problemer med at eksen dater noen andre. Hvis han er lykkelig er hun lykkelig, har en kilde uttalt til TMZ.

Ifølge kilden tror Kourtney at det er ekte kjærlighet mellom Sofia og Scott. I tillegg ser det ut til at Scott har oppført seg bra etter at han møtte Sofia, og det skal Kourtney sette stor pris på, skrev nettstedet.

Forholdet mellom de to eksene har bedret seg med tiden, og i november var de på luksusferie med barna sammen, og det virker som at de endelig har klart å legge dramaet til side.

LES OGSÅ: Avslørte forlovelse i sosiale medier