Khloé Kardashian vekker harme:

- Kan denne familien forsvinne nå, takk?

Khloé Kardashians uskyldige skøyerstrek kom muligens på verst tenkelig tidspunkt.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har verden stått overfor en krise man i fredstid ikke har sett maken til, og selv om samfunn gradvis begynner å åpne igjen, er pandemien stadig høyst reell. Dødstallene er fortsatt høye, og det er bare å belage seg på at sommeren er og forblir annerledes.

Da pandemien først ble erklært, var det mange som gjorde tiltak for å komme krisen i møte. I både norske og internasjonale medier kunne man blant annet lese om storslått hamstring på matbutikkene, av alt fra boksemat til toalettpapir. Sistnevnte ble litt av en snakkis, fordi det ble revet vekk fra butikkhyllene - noe som også vekket kritikk og harme.

Siden den gang har dopapir vært et samtaleemne for mange, og sløsing med dopapir er neppe noe man vil kringkaste for tiden.

Kritikk

For Kardashian-familien har dette muligens gått dem hus forbi, i hvert fall om vi skal dømme ut fra Khloé Kardashians (35) nyeste påfunn. Hun bestemte seg nemlig for å dekke storesøster Kourtneys (41) hus med toalettpapir - noe som satte sinnene i kok hos flere.

I USA er det en kjent ablegøye at man ruller venner og families hus inn i toalettpapir, en lite hyggelig opplevelse for personene som bor på eiendommen. Skøyerstreken er å se i en rekke amerikanske filmer, gjerne omhandlende bøllete tenåringer og tiden som college-student.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer