Khloé Kardashian vekker harme:

- Kan denne familien forsvinne nå, takk?

Khloé Kardashians uskyldige skøyerstrek kom muligens på verst tenkelig tidspunkt.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har verden stått overfor en krise man i fredstid ikke har sett maken til, og selv om samfunn gradvis begynner å åpne igjen, er pandemien stadig høyst reell. Dødstallene er fortsatt høye, og det er bare å belage seg på at sommeren er og forblir annerledes.

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

Da pandemien først ble erklært, var det mange som gjorde tiltak for å komme krisen i møte. I både norske og internasjonale medier kunne man blant annet lese om storslått hamstring på matbutikkene, av alt fra boksemat til toalettpapir. Sistnevnte ble litt av en snakkis, fordi det ble revet vekk fra butikkhyllene - noe som også vekket kritikk og harme.

Siden den gang har dopapir vært et samtaleemne for mange, og sløsing med dopapir er neppe noe man vil kringkaste for tiden.

Kritikk

For Kardashian-familien har dette muligens gått dem hus forbi, i hvert fall om vi skal dømme ut fra Khloé Kardashians (35) nyeste påfunn. Hun bestemte seg nemlig for å dekke storesøster Kourtneys (41) hus med toalettpapir - noe som satte sinnene i kok hos flere.

DÅRLIG MOTTATT: Khloé Kardashian var rampete nok til å kaste toalettpapir på huset til storesøster Kourtney. Det tar fansen ille opp. Foto: Skjermdump fra Instagram
DÅRLIG MOTTATT: Khloé Kardashian var rampete nok til å kaste toalettpapir på huset til storesøster Kourtney. Det tar fansen ille opp. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

I USA er det en kjent ablegøye at man ruller venner og families hus inn i toalettpapir, en lite hyggelig opplevelse for personene som bor på eiendommen. Skøyerstreken er å se i en rekke amerikanske filmer, gjerne omhandlende bøllete tenåringer og tiden som college-student.

Derfor er det kanskje ikke så overraskende at Kardashian-søsteren bestemte seg for å prøve seg på nettopp dette peket, selv om både forsøpling og sløsing er involvert. På Instagram la Kourtney i helgen ut en video av sitt papirdekte hus, hvor hun skrev at dette var et resultat av at eldstesønnen Mason (10) og hans tante Khloé hadde hatt en overnatting sammen.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

- Jeg har ikke hatt det så gøy på flere måneder. Dette skjer når Mason og «Koko» har overnatting sammen. Det er helt genialt, sa hun i videoen.

Alle er derimot ikke av samme oppfatning. Motemagasinet Elle har samlet flere som er svært kritiske til at det edle toalettpapiret sløses bort i et slikt pek. Mange har nemlig inntrykk av at det er mangel på dopapir rundt om for tiden, siden så mange har hamstret. Derfor får søstrene passet påskrevet av flere.

- Irriterende

«Khloé Kardashian kaster stolt dopapir over villaen til Kourtney som en vits, selv om det i verden nå er stormangel på det. Kan denne irriterende familien forsvinne nå, takk?», skriver en på Twitter.

Andre meldinger er av lik ordlyd, men søstrene har foreløpig ikke kommentert saken. I USA har over 80 000 mennesker i skrivende stund mistet livet som følge av coronaviruset. Totalt har rundt 1,3 millioner mennesker fått påvist smitte i landet, og i overkant av 250 000 er bekreftet friskmeldte, ifølge Worldometer.

Selv om medlemmer av Kardashian-familien med dette tilsynelatende har begynt å omgås sosialt igjen, har de tidligere gitt uttrykk for at de holder seg i selvpålagt karantene i hvert sitt hus.

Alternativ feiring

Dette er ikke den eneste corona-overskriften søstrene har klart å skape den siste tiden. Nylig fylte nemlig Kourtney 41 år, noe familien bestemte seg for å feire på en litt utradisjonell måte.

I sosiale medier har man sett at mange har blitt svært kreative i løpet av de siste månedene.

Feiringer har overhodet ikke uteblitt, og i stedet for å samles fysisk har alt fra sammenkomster og livekonserter på nettet til bilparader blomstret opp. Dette ble også innlemmet som en del av 41-åringens store dag.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Familie og venner kjørte forbi huset hennes i en vill bilparade, med ballonger, ropert, musikk og jubel, og blant andre niesen hennes, North West (6), har fått mye oppmerksomhet i ettertid. Hun stjal nemlig showet på toppen av en av bilene.

LES OGSÅ: Røper babyens kjønn og navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer