- Kan den være ekte?

Khloé Kardashian stilte storesøster Kims berømte bakende helt i skyggen.

ENDELIG FLOTTEST: Flere på både Twitter og Instagram tar Khloé i forsvar etter rumpespekulasjonene, og mener at hun nå er i mye bedre form enn storesøster Kim Kardashian. Denne uken hygget søstrene seg sammen i New York. Foto: All Over Press
ENDELIG FLOTTEST: Flere på både Twitter og Instagram tar Khloé i forsvar etter rumpespekulasjonene, og mener at hun nå er i mye bedre form enn storesøster Kim Kardashian. Denne uken hygget søstrene seg sammen i New York. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Khloé Kardashian (29) har tidligere snakket om hvordan hun er blitt regnet som «den store, stygge andungen» i forhold til søstrene Kim (33) og Kourtney (35) Kardashian.

Men på en fest i New York torsdag, stilte hun storesøster Kim og hennes berømte bakende helt i skyggen.

Både fraseparerte Khloé og gifteklare Kim viste seg frem i sorte, ettersittende kjoler på NBC Upfronts-arrangementet - og da ble det tydelig at 29-åringens stuss var enda mer spretten enn søsterens.

Bildene av de to formfulle søstrene har ifølge TooFab utløst en strøm av spekulasjoner om hvorvidt Khloé Kardashians rumpe kan være helt naturlig, blant annet på Instagram-kontoen hennes.

På Twitter skal folk ha foreslått at Khloé har fått både implantater og injeksjoner i rumpa - samme type spekulasjoner som Kim tidligere har vært utsatt for.

Selv avviser 29-åringen spekulasjonene kontant, med følgende melding til sine Twitter-følgere:

«Beklager å skuffe... Jeg har alltid hatt rumpe. Jeg vet det er morsommere å tro at den ikke er ekte; det er et slags kompliment med tanke på at jeg sliter meg ut på treningsstudioet», twitrer Khloé - som de siste månedene har gått ned mange kilo ved hjelp av trening og sunt kosthold.

LES OGSÅ: Tjener over 120 millioner på bryllupet