«Hver gang vi møtes»:

- Kan dele mine mørkeste hemmeligheter

Det blir mange tårer når «Hver gang vi møtes»-artistene skal tolke Maria Menas låter og se tilbake på karrieren hennes.

MANGE FØLELSER: Tårene triller når Maria Mena skal se tilbake på karrieren og la andre artister tolke låtene sine. Foto: TV 2
MANGE FØLELSER: Tårene triller når Maria Mena skal se tilbake på karrieren og la andre artister tolke låtene sine. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Med tanke på at hun har levert hit etter hit de siste årene er det kanskje ikke så rart at Maria Mena (34) er blant artistene som skal hylle og hylles i «Hver gang vi møtes» dette året.

Den ellevte sesongen av programmet ble i kjent stil spilt inn på Vestre Kjærnes gård i fjor, og allerede i første program blir det tårevått.

Maria Mena er første artist til å sitte i hedersstolen, etter at hun endelig har takket ja til å være med i programmet.

NY SESONG: Den folkekjære artisten Maria Mena blir å se i «Hver gang vi møtes. Video: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer

Åpner seg

Ifølge Dagbladet åpner hun opp om alt fra barndommen preget av fattigdom til skrekkhistorier fra da hun skulle slå gjennom i USA.

- Jeg er et menneske som har null problem med å dele min historie fordi jeg har bearbeidet alt så bra. Jeg kan dele mine mørkeste hemmeligheter. Det påvirker nok andre fordi man trykker på noen knapper og folk kan kjenne seg igjen i min historie. I tillegg til at vi alle jobber med musikk og gjennom min musikk har jeg delt mitt aller innerste, sier Maria til Dagbladet.

Ifølge avisen er det over 13 minutter med tårer i første episode, med andre ord mange følelser. På spørsmål om hun synes det var problematisk å rippe opp i alt igjen under programmet, svarer hun følgende:

- Nei, herregud. Du snakker til det mennesket i Norge som går mest i terapi, sier Maria til Dagbladet.

TÅREVÅTT: Det blir for mye for Tshawe Baqwa når Silya Nymoen og Felipe «Fela» Orellana fremfører sin hyllest i fredagens «Hver gang vi møtes». Vis mer

Åpen om angsten

Dette har hun også vært åpen om tidligere.

I 2016 skrev hun et lengre innlegg på Facebook-siden sin om at hun hadde innsett at hun hadde angst.

«Jeg har lenge hatt angst. Lenger enn jeg selv har visst det, faktisk. Denne indre uroen som tar over deg både fysisk og psykisk, og som ikke henger på greip, men som likevel gir mening i kaoset», delte hun i innlegget.

Hun har tidligere uttalt at hun begynte å skrive sine egne tekster allerede som elleveåring, og at skrivingen fungerte terapeutisk, og hevdet at hun har «skrevet seg ut av et anfall».

- Nervøs

Og nå skal hun altså hylles blant landets største artister. Tilbudet om deltakelse har hun fått flere ganger, men først i år følte hun seg klar.

- Jeg ville ikke være med i fjor da jeg ikke hadde gitt ut musikk. Nå har jeg gjort det, og dette er et overskuddsprosjekt fordi jeg har det så bra, sa 34-åringen til Se og Hør.

ÅPNER SEG: Hos «Lindmo» på NRK forteller Maria Mena om hvordan det var å leve som den andre kvinnen. Video: NRK Vis mer

Samtidig åpnet hun opp om hvordan det ville bli å være første person ut i ilden, men avslørte at hun hadde mye gøy planlagt for sin dag på gården.

- Men jeg får dessverre ikke lov til å si noe! Dere får vente og se. Men jeg gleder meg til å høre tolkningen. Men da jeg sa det nå så kjente jeg at jeg ble litt nervøs. De skal synge mine tekster til meg. Wow, sa Maria.

Hun fortalte også at en annen grunn til at hun sa ja til å være med var fordi bestekompis Trygve Skaug også hadde takket ja.

LES OGSÅ: Drakk sprit før TV 2-opptak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer