Justin Bieber og Hailey Baldwin

Kan de ha giftet seg i hemmelighet?

Én detalj får fansen til å spekulere i om paret allerede er blitt et ektepar.

GIFT? Selv om forlovelsen nylig skal ha funnet sted, spekuleres det nå i om paret allerede kan ha giftet seg i hemmelighet. Foto: NTB Scanpix
GIFT? Selv om forlovelsen nylig skal ha funnet sted, spekuleres det nå i om paret allerede kan ha giftet seg i hemmelighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere i juli ble det kjent at artisten Justin Bieber (24) hadde forlovet seg med modellen Hailey Baldwin (21) under en ferie på Bahamas. Det bekreftet han i en lengre tekst på Instagram etter at flere internasjonale medier hadde fått nyss om forlovelsen i dagene før.

Kilder har tidligere fortalt E! News at paret ønsket en kort forlovelse for deretter å gifte seg i en liten, intim seremoni.

Nå spekuleres det imidlertid i om paret allerede kan ha tatt steget ut å giftet seg, og det er én spesifikk grunn til disse spekulasjonene.

Byttet ut ringen

«Boyfriend»-stjernen skal ha gått ned på kne med en ovalformet diamant på mellom seks og ti karat da han ba Hailey om å gifte seg med ham, en ring som ifølge TMZ skal ha kostet rundt en halv million dollar.

Da paret ble observert sammen mandag, var den spesialdesignede forlovelsesringen byttet ut med to mindre diamant- og gullringer som flere, deriblant People, hevder kan være de to ringene som sammen utgjør hennes giftering.

Saken fortsetter nedenfor.

BLING BLING: Her er Haileys opprinnelige forlovelsesring, som skal ha kostet rundt fire millioner kroner. Foto: NTB Scanpix
BLING BLING: Her er Haileys opprinnelige forlovelsesring, som skal ha kostet rundt fire millioner kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NYE RINGER: Da paret ble observert sammen på mandag, var forlovelsesringen byttet ut med to andre diamantbelagte ringer. Foto: Splash News.
NYE RINGER: Da paret ble observert sammen på mandag, var forlovelsesringen byttet ut med to andre diamantbelagte ringer. Foto: Splash News. Vis mer

Til TMZ har Justin selv også uttalt at det å gifte seg står høyt på hans prioriteringsliste om dagen.

Kilder har også tidligere fortalt til Us Magazine at de planlegger et lite, intimt bryllup med få gjester.

- Det er sykt hvor fort dette har gått, men når man vet, så vet man. De gleder seg skikkelig. Han er så forelsket i henne og de har alltid hatt god kontakt. De har vært forelsket i hverandre lenge, hevdet en kilde.

Saken fortsetter nedenfor.

Nøye planlagt

Forlovelsen kom kanskje som en overraskelse på mange, ettersom Bieber og Baldwin nylig fant tilbake til hverandre. Eieren av den eksklusive designbutikken Solow & Co. i New York kunne likevel avsløre til TMZ at valg av ring tydet på at det hele var nøye planlagt fra popstjernens side.

Justin skal visstnok ikke ha planlagt at nyheten skulle bli kjent så raskt.

Det kan likevel ikke ha kommet som den største overraskelsen på paret, for like før Bieber gikk ned på ett kne, skal sikkerhetsteamet hans ha bedt alle restaurantgjestene legge bort telefonene sine fordi noe spesielt var i fred med å skje.

Ettersom nyheten, ikke overraskende, spredte seg som ild i tørt gress etter flere vitner hadde fått med seg frieriet, bestemte paret seg for selv å bekrefte gladnyheten på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

«Du er mitt livs store kjærlighet, Hailey Baldwin, og jeg ønsker ikke å dele livet med noen andre. Du gjør meg så mye bedre. Jeg gleder meg til den beste tiden av livet», skrev han blant annet i innlegget.

Ekskjærester

Det er ikke første gang at paret har et forhold. Baldwin og Bieber hadde nemlig et kortvarig forhold i 2016, etter at et årelangt vennskap utviklet seg til kjærlighet.

Etter bare noen måneder tok forholdet imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

Bieber på sin side la ikke skjul på at han hadde sterke følelser Baldwin, og i et intervju med bladet GQ i februar 2016 sa han at han var redd for å såre henne.

Saken fortsetter under videoen.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

- Jeg ønsker ikke å sette noen i en posisjon der en jente føler at jeg er kun hennes, for så å bli såret. Akkurat nå ønsker jeg ikke å bli holdt tilbake av noe. Jeg har allerede så mye å drive med og veldig mye ansvar, sa han og fortsatte:

- Hva om Hailey er den personen jeg skal gifte meg med? Å haste inn i noe vil bare ødelegge henne, og da kommer det for alltid til å være ødelagt. Det er vanskelig å fikse noe som er ødelagt. Det er så vanskelig … Jeg vil bare ikke såre henne, sa han, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: - De er offisielt kjærester igjen