Kan bli TV-stjerne i USA

Kristian Valen er i samtaler med den amerikanske TV-giganten NBC.

<strong>I USA:</strong> Kristian Valen tilbringer mye tid i USA. Her i hete scener med Taylor Cole under innspillingen av sin siste musikkvideo. Foto: Privat
I USA: Kristian Valen tilbringer mye tid i USA. Her i hete scener med Taylor Cole under innspillingen av sin siste musikkvideo. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kristian Valen (37) kan bli amerikansk TV-stjerne. TV-giganten NBC skal nemlig være interessert i å lage TV med nordmannen.

- Det er stor interesse for at Kristian skal gjøre TV for NBC, men det har ikke kommet dit at alt er spikret. De vil ikke forstyrre Kristians jobb i NRK, så det er fortsatt veldig hysj, hysj, sier Valens amerikanske agent Levi Booker til VG.

Valen holder for tiden på med innspillingen av sine nye NRK-serie, som kommer på TV-skjermen på nyåret.

NRKs underholdningssjef Christina Rezk Resar bekrefter overfor VG at de kjenner til den norske komikerens kontakt med NBC.

Valen selv forteller at han ble helt satt ut da han fikk henvendelsen fra den amerikanske TV-kanalen.

- Jeg ringte mine folk i plateselskapet Air Chrysalis og ba dem sjekke om denne fyren som sendte melding og han jobbet i produksjonen, var ekte, sier Kristian Valen til VG.
 
Ifølge Valens agent er det hele pakken med den norske nordmannen som appellerer til den amerikanske Tv-kanalen, både i forhold til nordmannens musikk og komikk.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Hollywood-stjerner i ny Valen-video

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer