OPPHETET KRANGEL: Jack Wagner og Heather Locklear kranget og gikk løs på hverandre. Nå kan de bli tiltalt for voldsbruk. Foto: All Over Press
OPPHETET KRANGEL: Jack Wagner og Heather Locklear kranget og gikk løs på hverandre. Nå kan de bli tiltalt for voldsbruk. Foto: All Over Press Vis mer

Kan bli tiltalt for vold

Det tidligere paret gikk fysisk løs på hverandre.

Publisert
SEHER.NO: Heather Locklear slo Jack Wagner og Jack Wagner slo Heather Locklear etter en opphetet krangel. Selv om ingen av partene vil anmelde, akter politiet likevel å kalle dem inn til en høring.

Da vil det bli avgjort om en av dem – eller begge – vil bli tiltalt for voldsbruk.

Paret kranglet hjemme hos Jack Wagner i slutten av desember, og politiet ble tilkalt til stedet etter at diskusjonen førte til voldsbruk.

- Hun mistet besinnelsen og han svarte, sier en politikilde til TMZ.

Nå må både Heather Locklear (50) og Jack Wagner (52) møte i retten for en såkalt kontorhøring, en uformell samtale der aktor lytter til begge parter og så avgjør om man skal gå videre med saken.

De to såpestjernene har vært et par siden 2007, da Locklear skilte lag fra rockegitarist Richie Sambora. I august i fjor forlovet de seg, men ifølge Locklears talsmann gikk de hver til sitt i november. I forrige uke havnet hun på sykehus, ifølge People etter en angivelig farlig miks av alkohol og reseptbelagte medikamenter. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: De er ikke lenger forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer