Ødegaard og Spilling:

- Kan bli større enn Beckhams

- Om 20 år kan Martin og Helene være viktigere profiler enn David og Victoria. Også internasjonalt, mener omdømmeekspert.

SØTT BESØK: Arsenals kaptein Martin Ødegaard fikk besøk av kjæresten Helene Spilling i London tidligere i år. Da ble superparet fotografert mens de utforsket storbyen. Foto: MEGA
SØTT BESØK: Arsenals kaptein Martin Ødegaard fikk besøk av kjæresten Helene Spilling i London tidligere i år. Da ble superparet fotografert mens de utforsket storbyen. Foto: MEGA Vis mer
Publisert

Han er en kjekk fotballstjerne og kaptein på landslaget. Hun er en vakker danser og TV-kjendis.

Martin Ødegaard (24) og Helene Spilling (27) har mange likhetstrekk med David (48) og Victoria Beckham (49). Omdømmeekspert mener de allerede er Norges svar på The Beckhams. Og at de kan bli større enn originalen!

På 1990-tallet skapte det oppstyr i England - og verden rundt - da Manchester Uniteds gullgutt ble sammen med Spice Girls-stjernen Victoria «Posh Spice» Adams. De to ble fotfulgt av presse og TV hvor enn de gikk, og den minste ting ble til store oppslag i avisene.

Arsenal-profil Martin Ødegaard og «Skal vi danse»-Helene Spilling har fått smake på litt av oppmerksomheten da de ble oppdaget av fotografer, mens hun var på besøk hos ham i London.

Akkurat som David og Victoria satte de liten pris på å bli oppdaget mens de utforsket kjærligheten i den første tiden.

For The Beckhams gikk veien som par videre i rakettfart. De solgte rettighetene til sitt bryllup for det som skal ha vært en rekordsum - over ti millioner kroner.

David kom - nærmest som en kongelig - ut fra fødestuen for å fortelle et enormt pressekorps om barnet Victoria hadde født da lille Brooklyn kom til verden. Og siden har det gått slag i slag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.