Kan bli sendt hjem fra «71 grader nord»

Men den norske TV-kjendisen gir seg ikke helt ennå.

GIR IKKE OPP: - Jeg gir meg ikke før legen ber meg dra, sier Mina Hadjian, som er en av ti kjendiser som deltar i den andre utgaven av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
GIR IKKE OPP: - Jeg gir meg ikke før legen ber meg dra, sier Mina Hadjian, som er en av ti kjendiser som deltar i den andre utgaven av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer
STAVANGER (SEHER.NO): Den kjente TV- og radioprofilen Mina Hadjian (34) er en av ti kjendiser som til våren er å se i kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge. Men gleden kan bli kortvarig for 34-åringen, som lenge slet med bronkitt før avreise til innspillingsstedet.

- Jeg har hostet lunge i tre uker, sier den munnrappe jenta når Seher.no treffer henne under en av de første innspillingsdagene like utenfor Stavanger 8. september.

Her kan du lese mer om bronkitt (Ekstern lenke).

Kampen om å ta seg først til Nordkapp er altså i full gang, selv om du ikke får se noe av det på TV før til våren. Mina Hadjian, som til Seher.no forteller at hun nå føler seg «forholdsvis frisk», er - tross noen uker med lungesmerte - fast bestemt for å gi sitt i programmet.

- Jeg gir meg ikke før legen ber meg dra, forsikrer hun.

- Kan det gå så langt som til at krever at du skal dra hjem, Mina?
 
- Ja, hvis jeg blir dårlig igjen, da ber han meg om å dra. Men jeg skal klare å skjule det ganske lenge, smiler Mina Hadjian, som ikke legger skjul på at hun i starten var svært skeptisk til å delta i «71 grader nord».

- Først tenkte jeg at jeg aldri noensinne ville delta i «71 grader nord». Men så begynte jeg å fundere over at jeg jo ikke har sett så mye av Norge. Her har jeg muligheten til å komme i form på en brutal måte, samtidig som jeg får sett mye av Norge, forteller hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var en usikker, bortskjemt drittunge

Se enkeltbilder av alle som skal delta i den andre sesongen av kjendisenes «71 grader nord» her:  


REALITY: Vendela Kirsebom er en av deltagerne i TVNorges kjendisutgave av «71 Grader Nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
IKKE I TVIL: Asgeir Borgemoen var ikke i tvil da han ble spurt om å være med i det knallharde TVNorge-programmet. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
RAJ RAJ: Abid Raja ofrer blod, svette og tårer for «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
TV-KLAR: Lene Alexandra Øien skal kjempe - mot ni andre - om å ta seg først til Nordkapp. Foto: Bjørn Ekker / Seher.no
MED I KAMPEN: Maria Solheim skal være med i kjendisversjonen av «71 grader nord». Foto: TVNorge
PÅ PLASS: Linda Medalen skal gi jernet for å vinne «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
KLAR: Tor Endresen bytter ut gitar med primus og ryggsekk i «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
ERFAREN: Pål Anders Ullevålseter er en erfaren mann innen motorsykkelsporten. Men det er langt fra sikkert at han er Norges tøffeste kjendis av den grunn. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
PÅ TUR: Mina Hadjian er blant vårens ti kjendiser i «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
DELTAR: Mette Solli er klar for reality på TV. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no