Caitlyn Jenner:

Kan bli saksøkt av Kardashian-klanen

Caitlyn Jenners uttalelser om stedatteren Khloé Kardashian kan få store konsekvenser.

SKAL HA BRUTT KONTRAKT: Caitlyn Jenner er i disse dager med i det australske realityprogrammet «I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!». I forrige uke viste en episode av realityprogrammet Caitlyn snakke åpent om det kompliserte forholdet til stedatteren Khloé Kardashian, og nå kan det se ut til at disse uttalelsene kan få store konsekvenser. Foto: NTB Scanpix
SKAL HA BRUTT KONTRAKT: Caitlyn Jenner er i disse dager med i det australske realityprogrammet «I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!». I forrige uke viste en episode av realityprogrammet Caitlyn snakke åpent om det kompliserte forholdet til stedatteren Khloé Kardashian, og nå kan det se ut til at disse uttalelsene kan få store konsekvenser. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge florert rykter om at forholdet mellom Caitlyn Jenner (70) og Khloé Kardashian (35) ikke akkurat er rosenrødt, og flere har hevdet at det er en konflikt mellom dem.

I forrige uke skapte førstnevnte overskrifter da hun tok bladet fra munnen om relasjonen til Khloé, og uttalte at hun ikke har snakket med 35-åringen på flere år. Det gjorde Caitlyn i en episode av realityprogrammet «I'm A Celebrity … Get Me Out Of Here!», der hun er blant deltakerne.

Under realityprogrammet fortalte Caitlyn også at Khloé var den som reagerte sterkest da Caitlyn fortalte at hun var transseksuell.

- Av en eller annen grunn var Khloé forbannet over noe gjennom hele prosessen. Det har gått fem eller seks år nå, og jeg har egentlig ikke snakket ordentlig med henne siden, fortalte Caitlyn om stedatteren.

Kan risikere å bli saksøkt

Som følge av uttalelsene om den verdenskjente Kardashian-profilen kan Caitlyn nå stå overfor et millionsøksmål, skriver Daily Star.

Avisen skriver videre at Caitlyn skal ha signert en tosiders kontrakt i de tidlige dagene av realityprogrammet «Keeping Up With The Kardashians» som dreier seg om at hun ikke kan avsløre noen hemmeligheter om den verdenskjente Kardashian-familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer