SKAL HA BRUTT KONTRAKT: Caitlyn Jenner er i disse dager med i det australske realityprogrammet «I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!». I forrige uke viste en episode av realityprogrammet Caitlyn snakke åpent om det kompliserte forholdet til stedatteren Khloé Kardashian, og nå kan det se ut til at disse uttalelsene kan få store konsekvenser. Foto: NTB Scanpix
SKAL HA BRUTT KONTRAKT: Caitlyn Jenner er i disse dager med i det australske realityprogrammet «I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!». I forrige uke viste en episode av realityprogrammet Caitlyn snakke åpent om det kompliserte forholdet til stedatteren Khloé Kardashian, og nå kan det se ut til at disse uttalelsene kan få store konsekvenser. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Caitlyn Jenner:

Kan bli saksøkt av Kardashian-klanen

Caitlyn Jenners uttalelser om stedatteren Khloé Kardashian kan få store konsekvenser.

Publisert

Det har lenge florert rykter om at forholdet mellom Caitlyn Jenner (70) og Khloé Kardashian (35) ikke akkurat er rosenrødt, og flere har hevdet at det er en konflikt mellom dem.

I forrige uke skapte førstnevnte overskrifter da hun tok bladet fra munnen om relasjonen til Khloé, og uttalte at hun ikke har snakket med 35-åringen på flere år. Det gjorde Caitlyn i en episode av realityprogrammet «I'm A Celebrity … Get Me Out Of Here!», der hun er blant deltakerne.

Under realityprogrammet fortalte Caitlyn også at Khloé var den som reagerte sterkest da Caitlyn fortalte at hun var transseksuell.

- Av en eller annen grunn var Khloé forbannet over noe gjennom hele prosessen. Det har gått fem eller seks år nå, og jeg har egentlig ikke snakket ordentlig med henne siden, fortalte Caitlyn om stedatteren.

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

Kan risikere å bli saksøkt

Som følge av uttalelsene om den verdenskjente Kardashian-profilen kan Caitlyn nå stå overfor et millionsøksmål, skriver Daily Star.

Avisen skriver videre at Caitlyn skal ha signert en tosiders kontrakt i de tidlige dagene av realityprogrammet «Keeping Up With The Kardashians» som dreier seg om at hun ikke kan avsløre noen hemmeligheter om den verdenskjente Kardashian-familien.

Den omtalte kontrakten skal ha blitt utformet av Kris og produsenten av realityprogrammet, Ryan Seacrest.

Ettersom Caitlyn brøt kontrakten ved å blant annet uttale seg om forholdet til Khloé kan hun nå risikere å bli saksøkt for 4 millioner britiske pund, som tilsvarer i overkant av 47 millioner norske kroner, av ekskona og tv-produsentene, ifølge Daily Star.

SIGNERTE KONTRAKT: Caitlyn Jenner skal ha signert en kontrakt under realityprogrammets tidligere dager som omhandlet at hun ikke får avsløre noen hemmeligheter om den verdenskjente Kardashian-klanen. Nå kan det se ut til at Caitlyn har brutt kontrakten. Foto: NTB Scanpix
SIGNERTE KONTRAKT: Caitlyn Jenner skal ha signert en kontrakt under realityprogrammets tidligere dager som omhandlet at hun ikke får avsløre noen hemmeligheter om den verdenskjente Kardashian-klanen. Nå kan det se ut til at Caitlyn har brutt kontrakten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Denne kontrakten ble overrakt til alle deltakerne i tv-programmet og betyr at Caitlyn kan være på tynn is, forteller en kilde til Daily Star og fortsetter:

- Kris og Khloé er nære og kontraktene ble designet for å holde hemmeligheter innad i familien og beskytte tv-programmet. Teknisk sett kan dette skape et rettsdrama for Caitlyn. Å snakke om familien som er koblet til realityprogrammet er en gråsone.

FÅR KJEFT: Kardashian-klanen får kritikk fra fansen etter matkrig i «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Får ikke uttale seg om eksen

Radar Online har tidligere avslørt at før Caitlyns deltakelse i det australske realityprogrammet skal ekskona Kris Jenner ha forsikret seg om at Caitlyn ikke skulle uttale seg om henne i serien.

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse da det tidligere har vært anspent mellom eksparet, blant annet på grunn av Caitlyns selvbiografi «The Secrets of My Life» - der Kris var blant dem som fikk passet påskrevet.

MUNNKURV: Kris Jenner skal ha gitt Caitlyn Jenner munnkurv når det kommer til å uttale seg om deres forhold. Her er de to avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
MUNNKURV: Kris Jenner skal ha gitt Caitlyn Jenner munnkurv når det kommer til å uttale seg om deres forhold. Her er de to avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det sies på settet at Caitlyn ikke kan si noe om Kris eller deres tid sammen når hun var Bruce, og at Caitlyn er bannlyst fra å uttale seg om familien, har en anonym kilde tidligere uttalt til nettstedet.

Videre skrev nettstedet at Kris og rettsteamet hennes kom til å følge nøye med på episodene av realityprogrammet for å være sikre på at Caitlyn ikke forsnakker seg om den verdenskjente familien.

- Man kan ikke skylde på Kris. Det var et flaut brudd, og så kom Caitlyns bok hvor hun avslørte alle sprekkene i ekteskapet. Kris ønsker ikke å bli ydmyket noe mer, fortsatte kilden.

Det er imidlertid ikke bare av Caitlyn at Kris har fått gjennomgå de siste årene. Nylig uttalte også førstnevntes 93 år gamle mor, Esther Jenner, seg om den verdenskjente familien, og det var ikke i et hyggelig toneleie.

Misfornøyd

I et intervju med den britiske tabloidavisen Daily Mail, holdt hun ikke akkurat tilbake på kruttet. I det sjeldne intervjuet sa 93-åringen blant annet at hun er glad for at Caitlyn kom seg bort fra Kris, og at hun er svært misfornøyd med hvordan Caitlyn ble fremstilt i «Keeping Up With The Kardashians».

Hun ga også Kris skylda for at Caitlyn ble fremstilt som det hun kaller «karakterløs og forsiktig» mens de var gift. I intervjuet langet 93-åringen også ut om realityprogrammet «Keeping Up With The Kardashian» og la ikke skjul på at hun ikke er glad i programmet og at hun fortsatt ikke klarer å se episoder av det.

En representant for Caitlyn Jenner opplyste at hun ikke deler sin mors meninger om det berømte realityprogrammet - eller tankene hennes om Kris Jenner.

- Caitlyn har gang på gang sagt at showet er det beste som har skjedd familien deres, og hun kommer godt overens med Kris, sa representanten til Daily Mail.

LES OGSÅ: Avslører sin «konservative» livsstil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer