Kan bli rusa av å se på det

Her er ukens verst kledde... Se bilder og stem selv!

SVIMLENDE: Margaret O'Brian, Kelis og Zandra Rhodes hadde på seg noen svært eksentriske antrekk denne uken.  Foto: All Over Press
SVIMLENDE: Margaret O'Brian, Kelis og Zandra Rhodes hadde på seg noen svært eksentriske antrekk denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  I forrige uke var det manusforfatter og tv-personlighet Jane Goldman (39) som stakk av med «seieren» i kåringen av ukas verst kledde kjendis.

Med hele 48 prosent av stemmene var Seher.nos lesere skjønt enige om at 39-åringen hadde bommet kraftig på valg av antrekk, da hun var på shopping i LA.

For i tillegg til å ha valgt et hel-svart antrekk som hadde passet bedre på en tenårings-gother, enn én som nærmer seg 40, hadde tv-personligheten også glemt å ta på seg BH.

Og selv om hennes selvlysende rosa hår vekket mye oppmerksomhet på gatene i filmbyen, var det nok de to store fordelene som hang halvveis nede på brystet som skapte størst oppstandelse.

Å skape oppstandelse når det gjelder klær og antrekk er ikke noe nytt i Hollywood, og denne uken virker det som om flere kjendiskvinner har gått ekstra hardt til verks for å vekke oppmerksomhet på den røde løperen.

Den britiske moteskaperen Zandra Rhodes (69) var en av dem som hadde strukket seg langt over grensen når det gjelder valg av antrekk denne uken.

69-åringen er riktignok kjent for sin eksentriske og svært personlige stil, men da hun deltok på en veldedighetsfest på the Beverly Wilshire torsdag, tok hun rett og slett kaka.

Med knallrosa hår, knallblå 80-tallsdrakt, haugevis av accessoirer og voldsom blå og rød sminke så hun rett og slett litt smågal ut. Så smågal faktisk at man ikke helt klarte å bestemme seg for om det var litt kult, eller helt forferdelig.

Forferdelig var imidlertid antrekket den legendariske barneskuespillerinnen Margaret O'Brian (73) hadde på seg da hun ankom TCM Classic Film Festivals «A Star Iis Born»-fest holdt på the Grauman Chinese Theater i Hollywood torsdag kveld.

Det var ikke fargen på 73-åringens kjole som var så ukledelig, men at den var altfor ungdommelig.
 
Skuespillerinnen burde også være erfaren nok til at hun skjønner at man kanskje burde velge en litt lengre kjole når man har passert 70. Eller hvertfall tatt på seg strømper. 

Den gjennomsiktige utringningen på toppen gjorde ikke antrekket mer kledelig.

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem til høyre!

Skuespillerinnen kunne også droppet den hvite boaen hun hadde slengt rundt skuldrene, samt den altfor «trendy» armringen hun hadde festet rundt venstre overarm.

Popstjernen Kelis (30) var også en av dem som bommet på valg av antrekk denne uken.

Da sangstjernen opptrådde på Santos Party House i New York onsdag hadde hun nemlig ikledd seg et antrekk som så ut som det kunne vært hentet ut av Lady Gagas klesskap, bare mye, mye verre.

Den gjennomsiktige hvite blonde-catsuiten var rett og slett litt tacky og overlot altfor lite til fantasien.

At R&B-sangeren også hadde dratt på seg en bolero med lange hvite frynser og paljetter, samt et hårbånd som fikk henne til å se ut som en blanding av en djevel og engel, gjorde ikke helhetsinntrykket bedre.

Musikkprodusent og plategigant Sylvia Rhone (58) var også tilstede under Kelis-konserten i New York onsdag, og 58-åringen så kanskje ut til å ha hentet litt inspirasjon fra artisten.

Rhone hadde nemlig tatt på seg en svært hullete lang genser, stripete tights og svarte Ugg-boots.
 
Antrekket var så miks-match at man følte seg små-rusa bare man så på det, og 58-åringens sminkeløse ansikt gjorde ikke at hun så yngre eller vakrere ut. 

Den tidligere «Blossom»-stjernen Mayim Bialik (34) var ikke fullt så eksentrisk som de andre på verst kledd-listen denne uken.

Skuespillerinnen hadde imidlertid valgt et antrekk som var så kjedelig og ukledelig at halvparten kunne vært nok, da hun deltok på kjendisfest i Santa Monica torsdag.

Med en grå formløs volangekjole, rosa genser og flate svarte sko, så tv-stjernen langt eldre ut enn sine 34 år. Og kjolen gjorde også svært lite for å fremheve skuespillerinnens figur.

Terningkast én fra oss!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Tidenes hesligste mamma-klær?