Kan bli pappa under finalen

Årets siste «Skal vi danse»-sending blir ekstra nervepirrende for programleder Kristian Ødegård.

MÅ FORLATE FINALESENDINGEN: Kristian Ødegård er forberedt på å måtte forlate lørdagens «Skal vi danse»-finale, dersom fødselen til hans barn skulle starte. Foto: Stella Pictures
MÅ FORLATE FINALESENDINGEN: Kristian Ødegård er forberedt på å måtte forlate lørdagens «Skal vi danse»-finale, dersom fødselen til hans barn skulle starte. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Lørdag skal Aylar Lie og Åsleik Engmark kjempe om seieren i høstens «Skal vi danse»-seier direkte på TV 2, men det er ikke bare de to konkurrentene som har mye å tenke på.

Ifølge VG er programleder Kristian Ødegård (36) forberedt på å forlate sendingen, ettersom hans samboer Henriette Edøy (29) venter barn når som helst.

- Jeg kommer så klart til å prioritere fødselen framfor finalesendingen. Men skulle fødselen starte i løpet av programmet, så håper jeg hun kan knipe igjen en times tid. En fødsel bruker jo uansett å ta litt tid, spøker han til VG.

Ansatte i produksjonsstaben har telefonisk kontakt med Edøy i løpet av sendingen. Dersom Ødegård må forlate sendingen, står en vikar parat til å overta hans rolle.

Ifølge VG skal dette være «X Factor»-programleder Guri Solberg, som har vært programleder for «Skal vi danse» tidligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-Marthe er forlovet