BLIR FORELDRE: Fjorårets norske MGP-vinner Kjetil Mørland har termin på lørdag. Foto: Privat
BLIR FORELDRE: Fjorårets norske MGP-vinner Kjetil Mørland har termin på lørdag. Foto: PrivatVis mer

Kan bli pappa på Grand Prix-scenen

Det er travle tider for fjorårets «MGP»-vinner Kjetil Mørland. I dag gir han ut video, og på lørdag har kona termin - mens han opptrer under Grand Prix-sendingen!

SEOGHØR.NO: I fjor gikk Kjetil Mørland (35) til topps sammen med Debrah Scarlett (22) i den norske Melodi Grand Prix-finalen med balladen «A Monster Like Me». I år stiller han nok en gang på scenen med sin nye singel «Skin».

Men selv om ikke hele Europa sitter klar for å stemme på sangen hans, slipper han heller ikke denne gangen unna nervene på den store MGP-kvelden.

Hans gravide kone Nicola Mørland (32) har nemlig termin samme dag som den norske finalen i helgen!

STJERNEDUO: Kjetil Mørland og Debrah Scarlett sang seg inn i alles hjerter i fjor med låten «A Monster Like Me», som Kjetil har skrevet selv. Foto: NTB scanpix
STJERNEDUO: Kjetil Mørland og Debrah Scarlett sang seg inn i alles hjerter i fjor med låten «A Monster Like Me», som Kjetil har skrevet selv. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hva tenker du om at du kanskje blir pappa for første gang mens du står på Grand Prix-scenen?

– Jeg håper ikke det kommer til det! Men jeg kommer til å ha en taxi til Ullevål stående klar på utsiden – jeg kan ikke gå glipp av det, smiler Kjetil til SeogHør.no.

Paret møttes da de var studenter i England i 2005, og giftet seg for fire år siden. Nå ser de fram til å å ønske en ny verdensborger velkommen.

– Jeg gleder meg veldig til å bli pappa! Det føles veldig riktig nå med en liten familie – en mini som kan være med på tamburin i ny og ne, forteller «Monster Like Me»-sangeren.

– Men jeg er forberedt på hektisk tid i vår. Jeg slipper mitt debutalbum i April og holder på å forberede til første solokonsert på Parkteatret 14. April, så kombinert med en som sikkert vil ha vel så mye oppmerksomhet om nettene blir det nok en utfordring!

Se den nye videoen her:

Les også: Se Kjetils kjærlighetshyllest