USIKRE: Cecilie Skog vet foreløpig ikke om hun orker å stille til start i lørdagens «Skal vi danse», på grunn av smertene i ribbena. Her er hun sammen med dansepartner Tobias Karlson. Foto: Anders Myhren/Seher.no
USIKRE: Cecilie Skog vet foreløpig ikke om hun orker å stille til start i lørdagens «Skal vi danse», på grunn av smertene i ribbena. Her er hun sammen med dansepartner Tobias Karlson. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Kan bli kastet ut av «Skal vi danse»

Forrige program kan ha vært Cecilie Skogs siste svingom på TV-parketten.

Publisert
SEHER.NO: Etter at Cecilie Skog (36) lørdag avslørte til Seher.no fat hun hadde danset med en brist i et ribben, har smertene ikke villet gi seg.

Etter å ha sjekket seg opp nærmere, konstaterte legene at skaden var enda verre enn først antatt, og nå truer den med å hindre henne fra å stille i morgendagens program.

- Jeg har vært hos lege og fått konstatert at jeg har brudd i to forskjellige ribben. I tillegg verker det i flere andre ribben, sier Skog til Dagbladet.


Skog går på smertestillende og har måttet legge om koreogfrafien til den planlagte sambaen, på grunn av skadene. Men foreløpig vet hun ikke selv om hun orker å stille til start.

Det vil i så fall bety kroken på døra i konkurransen for den populære 36-åringen.

- Hvis Cecilie og Tobias velger å ikke stille på parketten lørdag, er de ute av «Skal vi danse». Hun trener det hun klarer fram til sending og det blir til syvende og sist opp til henne selv i samråd med legen om hun danser lørdag, sier Unn-Grethe Berge i TV 2 til Dagbladet.

Ekspertene tror på tvekamp mellom Stine Buer og Tommy Fredvang. Men også Cecilie Skog lever farlig på parketten.

- Med brist I to ribben, og alt annet enn overbevisende dansing forrige lørdag, har vi hevet oddsen for Cecilie Skog. Sammen med Tommy Fredvang og Stine Buer lever hun nå farligst av alle kjendisdanserne. En av de tre ryker ut på lørdag, sier Mads Jørgensen, ansvarlig for PR og samfunnskontakt i Unibet.

De to sistnevnt rangeres lavest av alle, til 15 ganger pengene for seier i “Skal vi danse”, mens oddsen på Cecilie Skog nå er senket til 8.50.
 
- I toppen beholder Aylar Lie ledertrøya, men Åsleik Engmark gjør et lite salsatrinn fremover, og får senket sin vinnerodds fra 5.5 til 5 ganger innsatsbeløpet, sier Jørgensen.

Her er Unibets vinnerodds foran lørdagens Skal vi danse:


Aylar Lie 4,50
Åsleik Engmark 5.00
Stig Henrik Hoff 5.00
Maria Haukås Mittet 6.00
Håvard Lilleheie 7.00
Cecilie Skog 8.50
Stine Buer 15.00
Tommy Fredvang 15.00

Se hva Cecilie sa om sin skade etter forrige «Skal vi danse»-sending i videoen nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg syntes det var litt over kanten

[obj:media:9076]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer