Kan bli kastet ut av leiligheten

Den aldrende filmstjernen nekter å flytte.

NEKTER Å FLYTTE: Huseieren til Faye Dunaway hun ikke oppfyller vilkårene til å få bli boende i den subsidierte leiligheten hun leier i New York, men filmstjernen nekter å flytte. Nå møtes partene i retten. Foto: All Over Press
NEKTER Å FLYTTE: Huseieren til Faye Dunaway hun ikke oppfyller vilkårene til å få bli boende i den subsidierte leiligheten hun leier i New York, men filmstjernen nekter å flytte. Nå møtes partene i retten. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Oscar-vinneren Faye Dunaway (70) - best kjent for sine roller i filmer som «Network», «Bonnie and Clyde» og «Chinatown» - har nå hovedrollen i ett rettsdrama privat.

En huseier som Dunaway har leiet en leilighet av i New York i flere år, går nå ifølge nettstedet msnbc.com rettens vei for å få 70-åringen kastet ut av boligen.

Huseieren hevder at siden leiligheten ikke er Dunaways hovedhjem, derfor har hun ikke rett til å fortsatt betale en kunstig regulert husleie, etter at leiekontrakten gikk ut i juli.

Dunaway har imidlertid via sine advokater avvist påstandene, og hevder hun

- Hun har ikke flyttet ut. Det er vannskader i leiligheten, som hun har klaget over i flere år. Hun har derfor ikke forlatt leiligheten frivillig.

Dersom ikke de to partenes advokater kommer frem til en avtale ventes det at saken vil komme opp for retten i New York i løpet av kort tid.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Pappa gjorde at jeg fikk spiseforstyrrelser