Kan bli kastet ut av leiligheten

Den aldrende filmstjernen nekter å flytte.

NEKTER Å FLYTTE: Huseieren til Faye Dunaway hun ikke oppfyller vilkårene til å få bli boende i den subsidierte leiligheten hun leier i New York, men filmstjernen nekter å flytte. Nå møtes partene i retten. Foto: All Over Press
NEKTER Å FLYTTE: Huseieren til Faye Dunaway hun ikke oppfyller vilkårene til å få bli boende i den subsidierte leiligheten hun leier i New York, men filmstjernen nekter å flytte. Nå møtes partene i retten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Oscar-vinneren Faye Dunaway (70) - best kjent for sine roller i filmer som «Network», «Bonnie and Clyde» og «Chinatown» - har nå hovedrollen i ett rettsdrama privat.

En huseier som Dunaway har leiet en leilighet av i New York i flere år, går nå ifølge nettstedet msnbc.com rettens vei for å få 70-åringen kastet ut av boligen.

Huseieren hevder at siden leiligheten ikke er Dunaways hovedhjem, derfor har hun ikke rett til å fortsatt betale en kunstig regulert husleie, etter at leiekontrakten gikk ut i juli.

Dunaway har imidlertid via sine advokater avvist påstandene, og hevder hun

- Hun har ikke flyttet ut. Det er vannskader i leiligheten, som hun har klaget over i flere år. Hun har derfor ikke forlatt leiligheten frivillig.

Dersom ikke de to partenes advokater kommer frem til en avtale ventes det at saken vil komme opp for retten i New York i løpet av kort tid.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Pappa gjorde at jeg fikk spiseforstyrrelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer