TIL FILMEN?: Britney Spears er aktuell for filmrollen som Jomfru Maria i en satirisk film. Selv kjemper hun om foreldreretten til sine to sønner. Foto: All Over Press
TIL FILMEN?: Britney Spears er aktuell for filmrollen som Jomfru Maria i en satirisk film. Selv kjemper hun om foreldreretten til sine to sønner. Foto: All Over PressVis mer

Kan bli jomfru (19)

Britney Spears har fått tilbud om å spille Jomfru Maria på film.

SEHER.NO: Den franske produsenten Phillippe Rebboah har kontaktet Britney Spears (26) i forbindelse med en satirisk film som har fått navnet "Sweet Baby Jesus ".

"Toxic"-stjernen er tiltenkt rollen som Jesus mor i historien om Jesu fødsel.

- Jeg måtte overbevise foreldrene mine fordi de var sånn: "Å nei, Britney?" Men jeg synes det er en strålende ide, sier Rebboah til US Weekly ifølge Femalefirst.com.

I den moderne versjonen av den kristne historien ser vi Maria som en gravid 19-åring som er usikker på sitt barns opprinnelse. Hun får veer på julaften i Betlehem, Maryland, og rykter om at fødselen av enda et Jesus barn er i gang begynner å svirre.

Talspersoner for Amerikas katolske liga (ACL) er bestyrtet over at tobarnsmoren Britney er aktuell for rollen.

- Hun er alvorlig feilcastet. Hun ville vært bedre egnet til å spille hovedrollen i en snbabbfilm om Monica Lewinsky. Om hun det gjorde, ville ACL med glede sendt henne en box sigarer, sier ligaens president, Bill Donohue, til New York Daily News,

Produsenten venter på et svar fra Britney som igjen sliter med troverdigheten etter at hun onsdag nektet å stille opp på kontoret til eksmannens advokat for å avgi vitneforklaring under ed.

Hundrevis av mediefolk hadde møtt opp både foran Britneys hjem og kontoret til Federlines advokat i påvente av Britneys offisielle vitnemål i kampen om sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1).

Synet av paparazziene skal ha fått Britney til å bli syk av angst og derfor valgte hun å holde seg hjemme.

Nå tar to av vennene til den trøblete sangfuglen affære, ifølge OK!magazine.

Kusinen, Alli Sims, og Britneys nære venn gjennom flere år, Sam Lufti, møttes nemlig etter hendelsen for å diskutere saken på en restaurant i West Hollywood.

- De så ut til å ha en veldig dyp og seriøs samtale, forteller et øyevitne til bladet.

Da gjenstår det bare å se om de kan gi sin skandaleomsuste venninne gode råd - for det trenger hun virkelig!

LES HER: Vil ikke ha naken Britney