Ola-Conny Wallgren:

- Kan bli feil om man gifter seg

«71 grader nord»-Ola-Connys kjærlighetsliv går i rekordfart.

LYKKELIG: Tv-profil Ola-Conny Wallgren har denne våren vært å se i norske «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», en opplevelse han satte pris på. Privat trives han svært godt om dagen, kan han fortelle til Se og Hør. Foto: Espen Solli
LYKKELIG: Tv-profil Ola-Conny Wallgren har denne våren vært å se i norske «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», en opplevelse han satte pris på. Privat trives han svært godt om dagen, kan han fortelle til Se og Hør. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

ULLARED, SVERIGE (Se og Hør): - Hun er 39, og jeg er 55. Det sier jeg ikke så ofte, jeg pleier heller å si at jeg er like gammel som Brad Pitt, humrer Ola-Conny Wallgren.

Han er butikkmedarbeideren som ble tv-stjerne i den svenske suksessen «Ullared» - serien som følger hverdagen til ansatte og kunder ved det gedigne varehuset i tettstedet ved samme navn.

Mange damer har meldt sin interesse etter at 55-åringen for noen år siden ble rikskjendis, men de tilbudene har han nå valgt å skrote.

Den svenske TV-profilen Ola-Conny Wallgrendeltar i årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og var underveis i reisen utsatt for en ulykke på hesteryggen som han kjenner smertene av den dag i dag. Vis mer

-Ta det rolig

Realityprofilen er nemlig forlovet, med en kvinne han møtte for et drøyt år siden. Møtet fant sted der så mye annet i svenskens liv skjer - på jobb.

- Hun visste at jeg jobbet der, men trodde vel aldri at hun skulle støte på meg. Jeg var ferdig på jobb da hun og jeg fikk øyekontakt, og så kom vi i snakk. Vi fikk hverandres telefonnummer, dro litt fram og tilbake til hverandre, og så ble det plutselig oss to, forteller han til Se og Hør.

55-åringen bor for tida i sin avdøde mors gamle hus, nærmere en mil unna kjøpesentermekkaet han kaller sin arbeidsplass. Huset bærer preg av å ha stått fast i tida, og som følge av en brann er den gule murfasaden nokså slitt.

Det eneste inne i boligen som egentlig avslører at vi er i det 21. århundret, er flatskjermen han nylig har gått til innkjøp av. Ellers er interiøret preget av hans avdøde mors engler, broderier og annet nips. Wallgrens utkårede, Camilla, har vært på besøk her i ny og ne, men bor til vanlig i Falun. Hun ønsker ikke å være en offentlig person, så han holder hennes etternavn og utseende vekk fra pressen.

De har ikke bestemt seg for om de skal flytte sammen riktig ennå.

- Om man elsker hverandre kan man gå gjennom ild sammen, men man bør ta det rolig. Alt kan ikke skje samtidig. Vi vil være bekvemme, og ikke for raske, sier han, og fortsetter:

- Man må begynne et sted. Forlovelsen er egentlig mest symbolsk, jeg kunne like gjerne fridd med en plastring fra markedet borti her. Vi hører sammen, men vi må ta det i vårt tempo, forklarer han.

HJEMME HOS: Se og Hør besøkte Wallgren i hans hjem i Sverige. Interiøret er lite forandret siden hans mor, som eide huset, gikk bort. Foto: Kine Falch
HJEMME HOS: Se og Hør besøkte Wallgren i hans hjem i Sverige. Interiøret er lite forandret siden hans mor, som eide huset, gikk bort. Foto: Kine Falch Vis mer

- Kan ikke svare

Wallgren har to døtre fra et tidligere ekteskap som varte i 19 år. De siste åra har han derimot vært singel. Ikke at tilbudene ikke har kommet i form av både brev, blomster på jobb og kvinner utenfor døra, men det har liksom ikke passet. Han har heller aldri drevet med nettdating.

Vis mer

- Jeg er ikke på Facebook eller Instagram. Jeg skal aldri jage noen kvinne på nettet. Min identitet er stjålet på nettet av flere, så hvis man ser en meg på sosiale medier, så er det altså ikke meg. Det må man vite. Det er bedre å treffe noen i virkeligheten. Jeg er litt gammeldags, flirer han.

Han er heller ikke spesielt teknisk av seg, noe boligen hans og interiøret er et tydelig tegn på. Som nevnt, er det mest moderne som kan skimtes en flatskjerm-tv i stua. Ellers henger og står det gamle klokker rundt om i boligen, mens baderommet bærer preg av 1970-tallet.

Det brune tregulvet i første etasje fra samme tid er også et bevis på at 55-åringen ikke er spesielt forfengelig eller materialistisk. Akkurat det tror han at forloveden liker.

- Hun tar meg for den jeg er, og ikke den hun tror jeg er. Hun har ikke sett så mye på «Ullared», og da fikk jeg vise den ekte meg. Hun er også ekte og genuin. Vi har stor respekt for hverandre.

- Men nå er dere forlovet. Blir det noe bryllup etter hvert?

- Jeg kan ikke svare på det spørsmålet, for jeg vet ikke om vi skal gifte oss. Vi skal ta det steg for steg. Det kan bli feil om man gifter seg. Jeg synes ikke at man skal være for rask med det. Man kan bli fanget, og man har forpliktelser til hverandre. Da jeg skilte meg sist, sa jeg at jeg aldri skulle gifte meg igjen, men nå er jeg usikker. Vi får ta det som det kommer, sier han.

LES OGSÅ: Inntektene raser for «Ullared»-duoen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer