- Kan bli det siste jeg gjør på norsk TV

Kristian Valen har fått store tilbud fra utlandet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne høsten er Kristian Valen (38) aktuell med nytt show på kanalen TV Norge. I «Kanal Valen» har han igjen fått frie tøyler. Han er kjent som en av Norges beste komikere, og har tjent seg styrtrik på karrieren. Med et luksushus i Los Angeles og en leilighet på fasjonable Aker Brygge, er det tydelig at komikeren har hatt stor suksess.

Men nå avslører komikeren at dette kanskje blir hans siste prosjekt i Norge.

- Jeg hadde egentlig ikke tenkt på noe ny Tv-serie, men så traff jeg sjefen for SBS Discovery i USA. Så kom det på bordet at jeg kunne få totalt frie tøyler igjen, og da kunne jeg ikke si nei. Men dette kan bli mitt siste humorprogram på norsk TV.

- Betyr det at du vurderer å pensjonere deg?

SLUTTER MED NORSK TV: Kristian Valen er aktuell med nytt show på TV Norge, noe som kan bli det siste han gjør i Norge.
SLUTTER MED NORSK TV: Kristian Valen er aktuell med nytt show på TV Norge, noe som kan bli det siste han gjør i Norge. Vis mer

- Nei men jeg har fått tilbud jeg ikke kan si nei til, og hvis alt går etter planen så kan dette være det siste jeg gjør på TV på en stund. Jeg vil ikke begynne å repetere meg selv heller, sier Valen til Seoghør.no.Valen vil ikke avsløre mer om utenlands-planene.

Den suksessfulle komikeren forteller også at det ikke har gått smertefritt for seg under innspillingen.

- Jeg var innom brannstasjonen flere ganger i uken. Det er vanligvis mange fler som gjør et slikt program, men jeg er bare én, så da blir det mye brannsår og lignende fra sminken, sier Valen.

- Jeg tør ikke gå bort til jenter

Tidlig i mai ble det kjent at Valen og hans kjæreste og samboer gjennom de siste fire årene, Carina Reiersen (26), gikk hvert til sitt.

Til Seoghør.no avslører han at han ikke har umiddelbare planer om å få seg ny kjæreste. Valen hevder nemlig han er veldig sjenert når det kommer til sjekking.

- Jeg hadde en skrekkopplevelse da jeg var 12 år, og etter det har jeg ikke turt å sjekke opp damer. Jeg nærmet meg en jente jeg hadde vært forelsket i, og så skuffelsen i øynene hennes da jeg var på vei bort til henne.

Mye jobb og lite tid til å pleie og prioritere forhold, venner og familie er grunnen til at forholdet  med Carina tok slutt.

BRUDD: Kristian Valen ble singel etter fire år med Carina Reiersen.
BRUDD: Kristian Valen ble singel etter fire år med Carina Reiersen. Vis mer

- Klart dette er tøft etter fire fantastiske år, men vi skilles som venner og håper på forståelse for at vi ikke vil gi kommentarer utover dette, sa han i en pressemelding etter at bruddet ble kjent.

Da Se og Hør møtte Kristian i påsken mens han var i Norge for å jobbe med nye show, innrømmet han at hans yrke gjør det utfordrende å ha et kjærlighetsforhold.

– Nå som jeg står på med både show og TV-innspilling jobber jeg 18 timer i døgnet – og sover nesten ikke i det hele tatt. Da er det utrolig vanskelig for de rundt å forholde seg til meg.

- Erfaringsmessig tærer det meget på privatlivet ettersom det blir lite tid til å pleie både vennskap, familie og kjæresteforhold, sa Kristian til Se og Hør den gangen.

LES OGSÅ: Raste ned i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer