KJENT FJES: Per Ståle Lønning har opplevde mye i mediebransjen. Foto: Se og Hør
KJENT FJES: Per Ståle Lønning har opplevde mye i mediebransjen. Foto: Se og HørVis mer

- Kan bli bartender i Syden

Nå skal Per Ståle Lønning nyte livet på Gran Canaria...

SEHER.NO: Per Ståle Lønning (58) bekrefter overfor Se og Hør at han har sagt opp jobben i P4. Den populære "17.30"-programlederen avviser imidlertid at det ligger noe dramatisk bak avgjørelsen.

- Jeg har hatt tre fantastiske år i P4 - ikke minst takket være sjefene mine, Kalle Lisberg og Trygve Rønningen. Men jeg følte meg rett og slett lei og utbrent nå Jeg ville ikke risikere å gå på en ny smell. Når lysten til å gå på jobb blir borte, må man ta konsekvensene av det, sier Lønning, som kan se tilbake på en lang karriere i mediebransjen, blant annet i NRK og TV 2.

Men den tidligere programlederen har ingen planer om å pensjonere seg - i hvert fall ikke helt ennå.

- Jeg har jo gjeld, og er avhengig av å ha noe å leve for. Jeg kunne godt tenke meg å finne en ny jobb innen reklamebransjen. Men først skal jeg ha meg en real ferie .

- Derfor reiser jeg til Gran Canaria en av de første dagene. Der skal jeg leie en leilighet og kose meg frem til påske - og tenke over hva jeg egentlig vil med livet. En kompis av meg der nede, som driver bar, har tilbudt meg jobb som bartender. Det kan jo bli riktig moro, smiler Per Ståle Lønning overfor samme kilde.

P4-sjef Kalle  Lisberg beklager at en av hans beste medarbeidere har valgt å gi seg.

- Per Ståle sprutet av vitalitet og pågangsmot da han i fjor sommer kom tilbake etter sykemeldingen. Han er en av landets dyktigste debattledere, og vi var veldig stolte over å ha ham i stallen vår, sier han.

LES OGSÅ: Synes synd på Wilborn