- Kan bare drømme

Team Antonsen har blitt solgt til fem europeiske land. Hvordan skal dette gå?

LER: Atle Antonsen lurer på om sketsjen med Joker Nord lar seg overføre til andre land. Foto: SCANPIX
LER: Atle Antonsen lurer på om sketsjen med Joker Nord lar seg overføre til andre land. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Det er litt hyggelig, men mest av alt er det flaut. Tysk humor er jo helt krise. Nei, dette er flaut, forteller komikeren Harald Eia til Dagbladet.

NRK har solgt rettighetene til hans "Team Antonsen" til hele fem europeiske land, og Harald liker ikke tanken på å bli kopiert av en tysk komiker!

Dagbladet skriver at han, Atle Antonsen, Bård Tufte Johansen og Kristoffer Schau samlet opp mot 800. 000 seere med suksess-programmet på NRK1.

SE OG HØR TV: Harald er smartest av dem alle!

Nå kan komikken deres nå millioner! Rettighetene til serien er nemlig solgt til både Tyskland, Belgia, Nederland, Polen og Romania.

I motsetning til Eia, er Atle Antonsen svært stolt;

- Du er ikke populær før du har ditt eget coverband, vet du, sier han, og forteller at han tror det meste av guttas humor lar seg overføre til andre land, kanskje utenom sketsjen med Joker Nord.

Mest spent er han på hvem som skal spille rollene deres ...

- De kan bare drømme om å plukke ut folk som er lik oss: En halsløs bajas, en gladkristen, en rølpete rocker og en akademiker, sier Atle til avisa.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer