TVILER: John Travolta skal angivelig ha begynt å tvile på Scientologikirken etter sønnens dødsfall i vinter.  Foto: All Over Press
TVILER: John Travolta skal angivelig ha begynt å tvile på Scientologikirken etter sønnens dødsfall i vinter. Foto: All Over PressVis mer

Kan avsløre Travoltas innerste hemmeligheter

Derfor kan ikke superstjernen bryte med Scientologikirken...

SEHER.NO: Det er seks måneder siden superstjernen John Travolta (55) mistet sønnen Jett, som døde etter at han fikk et anfall på badet på familiens feriested på Bahamas.

16-åringen skal ha hatt Kawasaki-syndrom - en sjelden sykdom som kan føre til hjertefeil, og skal ha hatt flere anfall opp gjennom årene etter at han første gang ble syk som 2-åring.

Siden sønnens dødsfall har Travolta holdt seg langt unna rampelyset, og venner av filmstjernen skal nå være svært bekymret for ham.

De eneste gangene superstjernen viser seg er på nattestid, når han kjører ensomt rundt på den enorme eiendommen sin i en liten golfbil, skriver Daily Mail.

- Det er veldig trist å se. Man ser han ekstremt sjelden om dagen. Vi pleide å se ham kjøre rundt i golfbilen med sønnen sin, men nå er det bare John, alene. Han har alltid vært en nattugle, men nå er han det mer enn noensinne, sier en av naboene.

Det er imidlertid ikke bare sønnens tragiske dødsfall som preger filmhelten.

Ifølge kilder har Travolta nemlig begynt å tvile på sin egen tro.

Filmstjernen har lenge vært en av de ivrigste følgerene av den kontroversielle Scientologikirken, og er sammen med Tom Cruise blant kirkens største bidragsytere.

Men etter sønnens dødsfall skal superstjernen ha begynt å tvile på trosretningen, som blant annet hevder å kunne hele fysiske og psykiske sykdommer.

Travolta skal ha vært rasende over at kirken ikke klarte å hjelpe sønnen med å bli frisk.

- Det har vært mange rykter om at John Travolta er skuffet over at ikke religionen kunne hjelpe sønnen hans mer. Det har fått han til å tvile på sin egen tro, sier Rick Ross, en amerikansk forfatter og Scientologi-ekspert, til Daily Mail.

Det kan imidlertid bli svært vanskelig for Travolta å bryte med Scientologikirken, dersom det er hans ønske.

Kirken samler nemlig inn mengder med privat informasjon om sine følgere, og kan dermed komme med flere sjokkerende avsløringer om Travolta, dersom han skulle bestemme seg for å forlate trosretningen.

Blant annet hevdes det at kirken sitter på informasjon om superstjernens tidligere homofile forhold.

I 2006 ble superstjernen avbildet i det han kysset familiens mannlige "barnevakt", bryllupsfotografen Jeff Kathrein. Og i 2001 ble det spredd rykter om at superstjernen hadde forsøkt å sjekke opp en businessmann på et treningssenter i California.

Travolta har også vært offer for rykter om at han har hatt et forhold til en homofil pornostjerne.

- Det vil være ekstremt vanskelig for ham å bryte med kirken nå, etter 30 år. Først og fremst fordi kirken tidligere har vist at de gjerne lekker ut pinlig og hemmelig informasjon for å sverte sine tidligere medlemmer, sier Ross.

Travolta skal også være plaget av enorm skyldfølelse over at han fulgte kirkens råd når det gjaldt behandlingen av sønnen.

Scientologikirken anbefaler nemlig detox-programmer og vitaminer ffremfor reseptbelagte medikamenter.

Men tross de mange ryktene om hans seksuelle legning, har ekteskapet mellom Travolta og kona Kelly Preston lenge vært et av Hollywoods sterkeste, og nå skal de angivelig ønske seg flere barn.

Håpet er at et nytt barn vil kunne hjelpe dem med å lege sorgen etter Jetts død.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Forsøkte å utpresse Travolta