Kampusch saksøker avis

En bok om den kidnappede jenta skaper bølger i Østerrike.

FORTVILET: Natascha Kampusch raser over den uautoriserte biografien som nå er på vei ut til bokhandlerne. Foto: ORF
FORTVILET: Natascha Kampusch raser over den uautoriserte biografien som nå er på vei ut til bokhandlerne. Foto: ORF Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I harnisk!


SEHER.NO: Den uatoriserte boken "Natascha Kampusch - 8 år i fangenskap" har fått jenta -som i fjor skapte sensasjon etter å ha rømt fra sitt fengsel i kjelleren til den 45 år gamle mannen Wolfgang Prikopil - til å rase.


- Frøken Kampusch har gjentatte ganger sagt at hun ikke ønsker at noen skal skrive en bok om henne, sier hennes advokat Gerald Ganzger ifølge Dagbladet.


Natascha har allerede saksøkt den britiske storavisa The Times for å ha trykket utdrag fra boka - som også vil bli gitt ut i Norge.


Journalistene Alan Hall og Michael Ledig - som står bak boken - går ifølge Dagbladet langt i å antyde at Nataschas mor kjente datterens kidnapper.


Det benekter imidlertid hovedpersonen selv på det sterkeste.


- Det er skandaløst det de har skrevet i denne boka! Jeg vil en gang for alle slå fast at denne boka er full av løgner og ondskapsfullhet. Det gikk sterkt innpå meg da jeg fikk vite om det fryktelige innholdet, sier hun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer