Kampen om rampelyset

Det er et hardt liv å være sosietetsprinsesse, i alle fall for den som prøver å ta over tronen.

MEG FØRST: Paris Hilton og Lindsay Lohan kappes om å sole seg i glansen av Karl Lagerfeld. Lindsay i  Foto: All Over Press
MEG FØRST: Paris Hilton og Lindsay Lohan kappes om å sole seg i glansen av Karl Lagerfeld. Lindsay i Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Champagne, sus og dus...


Trodde du livet som jetsetter bare var en dans på roser? Det du ikke visste er at det er veldig hardt arbeid. Særlig hvis du prøver å ta over rollen til sosietesprinsess nr 1, nemlig Paris Hilton (25).


HØR PARIS SYNGE! Klikk her


Mean Girls-stjernen Lindsay Lohan (19) gjør nemlig alt for å gå i Paris' fotspor, og prøver desperat å få like mye oppmerksomhet som henne. Hun gikk til og med til det skritt å "stjele" Paris' eks-kjæreste Stavros Niarchos før de faktisk slo opp.


MER OM TREKANTDRAMAET: Se her.


På Karl Lagerfelds lanseringsfest for champagnemerket Dom Perignon prøvde de to jentene hardt å sole seg mest i glansen av designerkongen. Jentene svermet rundt ham i håp om å få hans gunst og bli fotografert.


LAGERFELD LER AV LOHAN: Se her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer