Kampen mot kjedsommeligheten

Men denne gangen «Farmen» mer lovende...

FARMEN 2011: 14 nye Farmen-deltakere er satt 100 år tilbake i tid. Denne gangen til gården Storøy i Telemark. Etter første episode er det lov å håpe på intriger og konflikter.  Foto: TV 2
FARMEN 2011: 14 nye Farmen-deltakere er satt 100 år tilbake i tid. Denne gangen til gården Storøy i Telemark. Etter første episode er det lov å håpe på intriger og konflikter. Foto: TV 2 Vis mer
ETTER TO UKER MED kubjeller på vuvuzela-nivå i Holmenkollen, ringte nye kubjeller inn sesongpremieren på «Farmen» mandag.

BONDEFLAGGSKIPET TIL TV 2 er inne i sin syvende sesong, og starten er langt bedre enn fjorårets der skuespillet dominerte mer enn karakterene, og vi delte ut tre prikker på terningen.

DENNE GANGEN LIGGER konflikter, sjalusi og romantikk i luften allerede fra starten, og det er definitivt aspekter «Farmen» trenger for at «kampen for tilværelsen» også skal vinne TV-seerne.

FOR «FARMEN» ER LANGT bedre som realityprogram enn som opplysningsprogram, noe det også viste seg i fjor etter hvert som konfliktene dro seg til.

DE FLESTE «FARMEN»-seere vil nok helst ikke nevnes i samme setning som «Paradise Hotel». Men sammenligningen mellom programmene er likevel relevant.

FOR DET SKAL SIES at det er langt mer avslappende å se på det som skjer på TV 2 enn hos konkurrenten på TV 3. Men samtidig er det også lengre mellom de intense TV-øyeblikkene - det engasjerende og det provoserende.

DET KAN BLI LITT mye natur, urter og griser for å fylle opp sendetiden, men så flyter heller ikke alkoholen fritt på gårdsbruket. Dermed er det nok også mer edruelig, traust og letter å svelge selv for reality-motstandere.

PROBLEMET ER AT traust ofte blir nevnt i samme åndedrag som kjedelig, og det er der «Farmens» kontinuerlige utfordring ligger - i å ikke bli for traust og dermed kjedelig.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20, og lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Advarsel: Må ses med fingerpersienne