- Kampen mot kiloene er den hardeste jeg har hatt

Gwyneth Paltrow mener alle kvinner kan gjøre som henne, selv uten profesjonell hjelp.

HARD KAMP: Når man ser Gwyneth Paltrow i dag er det ikke mye som tyder på at hun har kjempet mot kiloene, men selv mener hun den kampen er den hardeste hun har hatt. Foto: All Over Press
HARD KAMP: Når man ser Gwyneth Paltrow i dag er det ikke mye som tyder på at hun har kjempet mot kiloene, men selv mener hun den kampen er den hardeste hun har hatt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er ikke lett å se det på Gwyneth Paltrow (37) i dag, men skuespilleren mener hun hadde en hard kamp med å bli kvitt kiloene etter at hun fødte sitt andre barn i 2006.

- Etter min første graviditet gikk kiloene greit av, men etter min andre fødsel var kiloene veldig sta. Det holdt seg virkelig fast, sier hun i et intervju med Press Association.

- Det var ikke enkelt. Det var det hardeste jeg noen gang har gjort, men jeg så etter hvert resultater og det motiverte meg til å jobbe meg gjennom det, sier Paltrow.

For å kvitte seg med kiloene trente Gwyneth to timer om dagen, med hjelp av kjendistrener Tracy Anderson. Men hun mener alle kan få tilbake kroppen man hadde før fødselen, selv uten profesjonell hjelp.

- Alle kvinner kan skaffe seg tid. Alle kvinner. Og du kan gjøre det med babyen i rommet. Det har vært en rekke ganger jeg har trent mens babyen har krabbet rundt over alt. Du får det bare til å fungere, og hvis det er viktig for deg, så blir det viktig for dem, mener Paltrow.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gwyneth sliter med alvorlig beinsykdom