- Kameramannen var den første som spydde

Haddy N'Jie er klar for å sette sjøbein på «Sommeråpent»-båten, men har kvalme minner fra sin forrige jobb til sjøs.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sammen med Tore Strømøy (55) skal artist, forfatter og programleder Haddy N'Jie (35) lede «Sommeråpent»-sendingene fra M/S Sjøkurs fra Utsira til Farsund i sommer.

Når Seoghør.no møter henne på presentasjonen av årets åtte programlederpar, røper Haddy at hun har planlagt å ha med én bestemt ting i bagasjen.

- Jeg regner med at jeg må ha med litt sjøsyketabletter. Og så er det noen som har anbefalt sånt armbånd, som jeg ikke aner om funker, men jeg tenker det er bedre å prøve det enn å la være, forteller NRK-profilen.

Se hele intervjuet med Haddy N'Jie øverst i saken!

Haddy har nemlig tidligere fått erfare hvilken hemsko sjøsyke kan være ute på jobb.

Saken fortsetter under bildet.

Slapp å spy først

Da hun lagde serien «Jakten på Norge» sammen med den svenske journalisten Per Sinding-Larsen i anledning fjorårets grunnlovsjubileum, ble hele produksjonstemaet riktig så kvalme.

- Men det var fotografen som spydde først, da. Så jeg slapp å få den «æren», hehe, forteller hun lattermildt til Seoghør.no i dag.

Haddy N'Jie, som i fjor sommer fant lykken med Ap-politiker Trond Giske (48), lar ikke potensiell sjøsyke sette en stopper for «Sommeråpent»-jobbingen hennes.

For halvannet år siden ble hun derimot fullstendig slått ut av sykdom.

- Jeg svimte av, kastet opp, klarte ikke å spise. Levra mi sluttet å fungere, jeg klarte ikke å gå. Jeg fikk ti kilo vann som ikke ville ut av kroppen min, har Haddy fortalt til Dagbladet Magasinet om sykdomsdramatikken.

«ALT» FOR NORGE: I anledning grunnlovsjubileet lagde Haddy dokumentarserien «Jakten på Norge», som førte henne ut i svært urolig farvann. Under Grunnlovens 200-årsjubileum på Eidsvoll i fjor, ledet hun festforestillingen sammen med skuespiller Jakob Oftebro (t.h). Foto: Andreas Fadum
«ALT» FOR NORGE: I anledning grunnlovsjubileet lagde Haddy dokumentarserien «Jakten på Norge», som førte henne ut i svært urolig farvann. Under Grunnlovens 200-årsjubileum på Eidsvoll i fjor, ledet hun festforestillingen sammen med skuespiller Jakob Oftebro (t.h). Foto: Andreas Fadum Vis mer

«Sommeråpent» starter 21. juni.

Disse skal lede «Sommeråpent» på NRK i år:

- Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave (Vadsø - Harstad)
- Ingerid Stenvold og Ronny Brede Aase (Narvik - Vega)
- Nadia Hasnaoui og Atle Pettersen (Brekstad - Ulsteinvik)
- Atle Bjurstrøm og Ida Nysæther Rasch (Florø - Os)
- Carina Olset og Tarjei Strøm (Odda - Haugesund)
- Haddy N’Jie og Tore Strømøy (Utsira - Farsund)
- Dan Børge Akerø og Jeannette Platou (Mandal - Larvik)
- Marte Stokstad og Anne Rimmen (Horten - Oslo)

LES OGSÅ: Elizabeth Hurley fyller 50 år - og ser fantastisk ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer