KRITISK: - Hun er ikke Gud. Hun lagde ikke Heidi. Hun er bare en vagina, sier Spencer Pratt om Darlene Egelhoff. Foto: All Over Press
KRITISK: - Hun er ikke Gud. Hun lagde ikke Heidi. Hun er bare en vagina, sier Spencer Pratt om Darlene Egelhoff. Foto: All Over PressVis mer

Kalte svigermor «en vagina» - på TV!

«The Hills»-stjernen langer ut mot kjærestens mamma...

SEHER.NO: «The Hills»-stjernen Heidi Montag (23) skapte oppstandelse da det like før jul ble kjent at hun hadde gjennomgått hele ti plastiske operasjoner på én dag. Senere skulle det vise seg at det ikke var så mange andre enn henne selv som var fornøyd med det nye utseendet.

Hennes første møte med moren, Darlene Egelhoff, etter inngrepene, var blant annet langt fra hyggelig, har 23-åringen tidligere avslørt.

- Hun så på meg som om jeg var et dyr i bur. Hun så på meg som om jeg var et sirkusmonster, sa Montag til People i februar.

Nå langer Montags ektemann, Spencer Pratt, ut mot moren. Pratt går så langt som til å kalle henne «en vagina».

Bakgrunnen for utsagnet er at Darlene så tydelig viste sin misnøye over at datteren hadde tatt sine ti operasjoner i november.
 
- Hun er ikke Gud. Hun lagde ikke Heidi. Hun er bare en vagina, sier han i en episode av showet, som sendes på amerikansk TV i løpet av denne uka.

Spencer Pratt giftet seg med Heidi i april 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mamma så på meg som et dyr