Kalte opp datteren etter sin døde søster

Arve Tellefsen snakker ut om sitt livs verste opplevelse.

FAMILIELIV: Fiolinist Arve Tellefsen (t.h) mistet sin eldre søster da han var liten, noe han omtaler som sitt livs «verste opplevelse». Her avbildet sommeren 2007 i Hankø, sammen med kona Kristin Slørdahl, yngstedatteren Ingeborg og eldstedatteren Ka Foto: SCANPIX
FAMILIELIV: Fiolinist Arve Tellefsen (t.h) mistet sin eldre søster da han var liten, noe han omtaler som sitt livs «verste opplevelse». Her avbildet sommeren 2007 i Hankø, sammen med kona Kristin Slørdahl, yngstedatteren Ingeborg og eldstedatteren Ka Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske stjernefiolinisten Arve Tellefsen (74) fyller 75 år i desember, men den suksessrike musikeren har ingen planer om å ta det med ro fremover. I midten av august arrangeres nemlig den årlige Oslo Kammermusikk Festival, som Tellefsen startet i 1989, og i privatlivet har 74-åringen også nok å henge fiolinistfingrene i.

Sammen med juristkona Kristin Slørdahl har han døtrene Kari Sofie (10) og Ingeborg (8) - som begge har begynt å spille fiolin.

Men den sympatiske fiolinisten snakker nå om opplevelsen da han mistet sin egen storesøster, som døde av giktfeber bare ni år gammel. 
 
- Å miste søsteren min er det verste jeg har opplevd. Det har preget meg hele livet, forteller han åpenhjertig til Dagbladet.

Tellfesens eldste datter, Kari Sofie, er faktisk oppkalt etter 74-åringens avdøde søster.

- Kari var en viktig fjerdepart av familien som plutselig forsvant, forklarer han overfor Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg etter 16 år  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer