Anna Kendrick:

Kalte Obama for drittsekk da de møttes

Forteller historien bak presidentmøtet.

FIKK SEG EN GOD LATTER: Skuespiller Anna Kendrick møtte tidligere president Barack Obama i 2012. Møtet har nok ikke gått i glemmeboka for noen av dem. Foto: NTB scanpix
FIKK SEG EN GOD LATTER: Skuespiller Anna Kendrick møtte tidligere president Barack Obama i 2012. Møtet har nok ikke gått i glemmeboka for noen av dem. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skuespiller Anna Kendrick (33), som har spilt i filmer som blant andre «Pitch Perfect» og «The Accountant», er kjent for å si nøyaktig hva hun mener.

Det gjorde hun også da hun i 2012 fikk møte daværende president i USA, Barack Obama (57), ifølge Huffington Post.

For fem år siden delte hun et bilde av møtet på sin Instagram-profil, der man se at det er svært trivelig stemning mellom dem.

I fjor. De tre kuleste sekundene i livet mitt. (Hva kan jeg si? Jeg er morsom), skrev hun til bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Fikk ham til å le

Da 33-åringen gjestet talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert» i helgen, forklarte Kendrick historien bak bildet.

Ifølge henne selv skal den daværende presidenten ha rost filmen «Up In The Air», der hun spiller en stor rolle, foran 30 personer.

Da de like etter møttes på tomannshånd, skal Obama ha sagt: «Jeg håper ikke at jeg pinliggjorde deg i stad?»

Kendrick hevder videre at hun svarte: «Ja, du er en skikkelig drittsekk», noe som skal ha fått presidenten til å bryte ut i latter.

- Først kalte jeg ham for en drittsekk, så ertet jeg ham fordi han ikke visste nok om de 50 statene, så det var det som fikk ham til å le, sier hun i talkshowet, ifølge Huffington Post.

Saken fortsetter nedenfor.

Dumpet kjæresten fordi han kilte henne

Den amerikanske skuespilleren er som nevnt ikke redd for å se hva hun mener. I et intervju med Elle i fjor, fortalte hun om en episode hvor hun slo opp med kjæresten fordi han ikke respekterte grensene hennes.

Da hun var yngre datet hun nemlig en fyr som likte å kile henne. Og selv om hun forsøkte å be ham om å stoppe, fortsatte han likevel.

- Jeg sa at: «jeg vet at det er søtt, og at folk gjør det, men jeg liker virkelig ikke å bli kilt. Det får meg til å føle meg fanget og jeg får panikk. Jeg vet det er morsomt for mange, men kan du være så snill å ikke kile meg?», sa hun til magasinet.

Til tross for den klare beskjeden, fortsatte likevel ekskjæresten til Anna å kile henne.

- Han syntes det var veldig teit at jeg hadde et problem med å bli kilt, så han fortsatte å kile. Derfor slo jeg opp med ham, røpet hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Det er seks år siden Anna Kendrick slo gjennom for alvor med filmen «Up in the Air», og siden den gang har hun spilt i filmer «Twilight»-sagaen, «Pitch Perfect» og «Into the Woods».

Da hun igjen var kinoaktuell med oppfølgeren til kassasuksessen og komedien «Pitch Perfect» i 2015, kunne hun fortelle til Se og Hør at den hektiske timeplanen gikk ut over sosiallivet.

- Det er et problem. Jeg har nesten ingen venner. De eneste jeg har er de som aksepterer at de ikke ser meg på lang tid. Det er de eneste som blir værende, avslørte hun.

Hun forklarte videre at de fleste i filmbransjen, og som jobber mye, ofte blir kjedelige mennesker. I løpet av ett år hadde hun spilt i åtte filmer, men et liv uten muligheten til å spille inn filmer kan hun ikke se for seg.

- Tanken på at jeg skulle bli tilbudt og takke nei til roller fordi det ikke ville være taktisk smart, er så fremmed for meg, sa hun.

LES OGSÅ: Røper historien bak det første møtet