Kalte jente «gravid»

TV-kjendisen Simon Cowells forsøk på å være morsom, det falt ikke i god jord...

LO AV OVERVEKTIG KVINNE: Simon Cowell lurte ifølge The Sun sin meddommer Amanda Holden til å tro at en overvektig deltager var gravid, og fikk henne til å spørre kvinen om det. Foto: All Over
LO AV OVERVEKTIG KVINNE: Simon Cowell lurte ifølge The Sun sin meddommer Amanda Holden til å tro at en overvektig deltager var gravid, og fikk henne til å spørre kvinen om det. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Simon Cowell (52) er kjent for sine mange mange kontroversielle tilbakemeldinge i realityprogrammer som «X Factor» og «Britain's Got Talent».

Men da 52-åringen i en episode av sistnevnte serie begynte å spøke om kroppen til en deltager, gikk han over streken ifølge hans med-dommer Amanda Holden (41).

Holden sier at Cowell lurte henne til å tro at kvinnen som stod foran dem var gravid, og fikk henne til å spørre deltageren hvor langt på vei hun var.

- Jeg ble utrolig flau, sier Holden til The Sun om øyeblikket da hun skjønte at kvinnen ikke var gravid i det hele tatt.

Det er ikke kjent hvordan den uheldige deltageren reagerte.

Holden avslører at Cowell også ofte utsetter deltagerne for spøker uten at de er klar over det selv.

- Ofte utfordrer han oss andre dommere til ordspill - å bruke rare ord som «moray eel» eller «banana flan» i vår bedømmelse av dem. Det kan lede til rare situasjoner, sier hun til The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dumpet forloveden uten forvarsel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer