TENTE PÅ ALLE PLUGGENE: Popartisten Jennifer Lopez så rødt da hennes manager ba henne slanke seg. Kort tid etterpå fikk han sparken, ifølge nettstedet Contactmusic. Foto: All Over Press
TENTE PÅ ALLE PLUGGENE: Popartisten Jennifer Lopez så rødt da hennes manager ba henne slanke seg. Kort tid etterpå fikk han sparken, ifølge nettstedet Contactmusic. Foto: All Over Press Vis mer

Kalte J-Lo feit - fikk sparken

Popartisten reagerte med raseri etter den uheldige kommentaren.

Publisert
SEHER.NO: Popartisten Jennifer Lopez (42) er kjent for sitt temperement, noe en av hennes tidligere managere fikk merke da han anbefalte henne å slanke seg.

Ifølge Contactmusic sier Lopez i et intervju med Jane Fonda at hun ble rasende og sparket manageren sporenstreks etter vekt-kommentaren.

- Jeg ble så opprørt over at jeg ikke kunne ha litt ekstra kjøtt på kroppen, fordi jeg var ikke feit på noen måte! Det var så ondskapsfult og trangsynt.

- Jeg sa til meg selv: «Det er ikke noen grunn til å være noen annen enn deg selv».

Manageren fikk dermed beskjed om å pakke sakene sine, og Lopez har siden gjort stor suksess både som artist, skuespiller og dommer i TV-konkurransen «American Idol».

Ifølge nettsiden Contactmusic vil hun imidlertid ikke utelukke at hun kommer til å pynte på kroppen med plastisk kirurgi når hun blir eldre.

- Jeg åpner for å være åpen, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: J-Lo brøt sammen i gråt på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer