Kalte hesten opp etter «Myggen»

Marianne Ulrichsen ble inspirert av Erik Mykland.

«MYGGEN»: Marianne Ulrichsen kalte opp hesten sin etter den tidligere fotballspilleren Erik Mykland (40). Foto: SCANPIX
«MYGGEN»: Marianne Ulrichsen kalte opp hesten sin etter den tidligere fotballspilleren Erik Mykland (40). Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere sprangrytter og prinsessevenninne Marianne Ulrichsen (37) har et spesielt forhold til hester.

I alt har hun hatt over tyve stykker, men det er spesielt én som står hennes hjerte nærmest: nemlig den avdøde hesten «Myggen».

- Myggen er den hesten jeg har hatt sterkest forhold til. Han var bitte liten og veldig god, og siden jeg er fotballinteressert kalte jeg ham opp etter Erik Mykland, forteller Ulrichsen i et intervju med damebladet KK.

Myggen døde for et halvt år siden. Han ble 27 år gammel.

- En dag skulle han ut på beite, så bare la han seg ned og kom ikke opp igjen. Dyrlegen måtte komme og gi ham en sprøyte, så han kunne sovne inn. Jeg er glad jeg ikke var der, sier hun videre.

Ulrichsen, som var forloveren til prinsesse Märtha Louise (40) da hun giftet seg i 2002, sluttet å ri profesjonelt et par år før hun fikk barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slottet stoppet falsk prinsesse-profil  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer