Kalte 7-åringen en drittunge

Fotografene fikk nok av kjendisdatter Suri Cruise sin oppførsel.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Datteren Suri Cruise (7) har vært filmstjernen Katie Holmes viktigste prioritering etter skilsmissen med Tom Cruise i fjor.

Suri bor mesteparten av tiden hos Katie i New York og har flere ganger blitt sett gående gatelangs sammen med sin berømte mor. Datteren er også ofte med skuespilleren på jobb.

Tirsdag forlot Katie og og datteren et hotel i New York sammen med en av Suris venninner. Katie gjorde alt hun kunne for at de tre skulle komme seg helskinnet ut til den ventende bilen, men for Suri ble oppstyret for mye. 

7-åringen ba fotografene slutte å ta bilder og stenge veien for dem. De aller fleste tok til seg tilbakemeldingen og lot mor og datter få mer plass, men én fotograf var ikke i like godt humør.

- Ha det, Suri! Din lille drittunge!, ropte fotografen etter Suri, før han senere fulgte opp med å kalle henne en «bitch».

Katie Holmes reagerte ikke på drittslengingen som var rettet mot datteren, men de andre fotografene korrigerte kjapt den aggressive mannen.

Katie Holmes har lenge blitt linket til flere forskjellige kjendismenn. Men rykter sier at hun ikke er klar for noe nytt forhold.

- Hun ligger lavt når det kommer til kjærlighet akkurat nå. Hun trenger det ikke. Hun fokuserer utelukkende på datteren Suri for tiden, forteller en kilde til People.

Se hele opptrinnet øverst i saken!

LES OGSÅ:   - Hun trenger ikke kjærlighet nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer