Kalt feit da han var ung - nå spiller han Supermann

Henry Cavill fikk sin revansje.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Henry Cavill (30) skal spille supermann i kinofilmen «Man of steel», og har naturlignok ligget i hardtrening for å få den «perfekte» kroppen som rollen krever. Men det har ikke alltid vært like muskuløs som han er i dag. I barndommen ble han mobbet for å være hva de andre mente var feit. - Jeg var overvektig da jeg gikk på ungdomsskolen, og ble kalt «Feite Cavill». Jeg mener, ingen vil bli kalt «Feite Cavill». Jeg ble mobbet, men jeg skal ikke sitte her og si: «det er så synd på meg». Men det er aldri lett når man han hjemlengsel, og ikke vant til å være i store grupper. Barn er barn. Barn er slemme.Da den single britiske skuespilleren spilte i filmen «Immortals» hadde han trent så mye til rollen som Thesus at han til slutt kun hadde seks prosent kroppsfett på kroppen. Se video øverst i saken! - Kroppen ble hardere og strammere, men den største forandringen var at jeg ble smalere rundt midjen. Virkelig mye smalere. Det er en fantastisk følelse å være i form og sterk. Og det mener jeg ikke på en arrogant måte i det hele tatt, fortalte han den gang. «Man of steel» har norsk kinopremiere 19. juni. LES OGSÅ: Viste frem sine nye pupper

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer