Sarah Ferguson:

Kalt «Duchess of Pork»: - En skam

Tiden i det britiske kongehuset skal ha tæret stort på psyken til hertuginnen.

SKILT: Sarah Ferguson var gift med prins Andrew fra 1986 til 1996. Tiden i det britiske kongehuset var langt fra rosenrødt. Foto: Shutterstock / NTB
SKILT: Sarah Ferguson var gift med prins Andrew fra 1986 til 1996. Tiden i det britiske kongehuset var langt fra rosenrødt. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Lenge før Prins Andrews (61) Epstein-skandale, var det hans ekteskap med London-kvinnen Sarah «Fergie» Ferguson (61) som var tema i tabloidpressen.

De var gift fra 1986 og fram til skilsmissen i 1996 - og i løpet av ekteskapet fikk de døtrene prinsesse Beatrice (32) og prinsesse Eugenie (31).

Ferguson, som har tittelen hertuginne av York, skulle imidlertid raskt vise seg å bli et hodebry for det britiske kongehuset. I årene som fulgte med ekteskapet sto hun blant annet i sentrum av en utroskapsskandale, som fikk prins Andrew til å søke separasjon i 1992.

Selv om hun ikke har vært en sentral del av kongehuset på nesten 30 år, har hun siden levd et liv i rampelyset. Hun har likevel ikke snakket mye om verken skilsmissen eller dramaet som utspilte seg den gang.

Nå kan det imidlertid se ut til at hertuginnen har bestemt seg for å ta bladet fra munnen - men det er ikke skilsmissen som er tema.

Slet psykisk

I et lengre intervju med magasinet People har hertuginnen av York nå valgt å sette ord på følelsene hun gikk og kjente på, da det sto på som verst på 80- og 90-tallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer