Denise Richards:

Kalles for «idiot» etter dette

Kritikken strømmer inn etter Denise Richards' nylige flytur.

KRITISERES: Denise Richards kritiseres etter at hun tok et omstridt valg på en flytur. Foto: Splash News / NTB
KRITISERES: Denise Richards kritiseres etter at hun tok et omstridt valg på en flytur. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere «Real Housewives»-stjerne Denise Richards (50), som kanskje er mest kjent for sitt ekteskap med skuespiller Charlie Sheen (56), er nå i hardt vær etter at hun nylig tok seg en flytur.

Hun befinner seg nemlig midt i en kritikkstorm etter at hun valgte å bruke en vinterjakke som beskyttelse mot coronaviruset, framfor et munnbind.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kritiseres etter flytur

Det var på søndag at 50-åringen publiserte en nå utløpt selfie på sin Instagram-story, hvor hun blant annet skrev at hun befant seg på et jetfly. Ifølge Fox News og Page Six som omtaler saken, skrev stjerna også følgende:

«Til alle som er opprørt over at jeg ikke har på meg et munnbind, så gjemmer jeg meg under en hettegenser og en stor vinterjakke».

«Vær så snill. Tykkere enn noe munnbind!!!!!!», skrev hun videre.

Richards viste seg riktignok uten noe som helst tildekning, noe flere følgere har bitt seg merke i og reagert sterkt på. Spesielt nå som den nye omikronvarianten har begynt å spre seg raskt rundt om i verden.

Nå er det også flere som tar til Twitter for å kritisere stjerna.

«Du bør sparkes for å utsette andre for brudd på retningslinjene. Den bakterieinfiserte pelsen din er ikke et munnbind», skriver en Twitter-bruker.

En annen bruker kalte Richards for en «idiot».

«Jeg ville ikke blitt overrasket om vi aldri får se Denise Richards igjen», skrev en tredje.

I skrivende stund har ikke Richards uttalt seg om reaksjonene.

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé» får reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

Turbulent forhold

På omtrent samme tid som Richards bergtok Bond-fansen i James Bond-filmen «The World Is Not Enough», fant hun også kjærligheten i filmbyen.

Hennes utkårede var ingen ringere enn den skandaleombruste Charlie Sheen, som på den tida også var et kjent filmnavn i Hollywood etter filmer som «Hot Shots!» og «De tre musketerer».

GIFTET SEG: Charlie Sheen og Denise Richards var gift i tre år. Foto: Carolyn Contino/ BEI/ REX/ NTB
GIFTET SEG: Charlie Sheen og Denise Richards var gift i tre år. Foto: Carolyn Contino/ BEI/ REX/ NTB Vis mer

På begynnelsen av 2000-tallet spilte paret sammen i tv-serien «Spin City», og i 2002 giftet de seg. Ekteskapet skulle bare vise seg å holde i tre år, men på denne tida rakk paret likevel å få to barn sammen, døtrene Sam (17) og Lola Rose (16).

Etter at forholdet tok slutt har eksparet hatt sitt å stri med, mye som følge av Sheens turbulente forhold til rus, noe som også til sist kostet ham jobben i tv-serien «Two and a Half Men».

I 2011 vakte det tidligere ekteparet oppmerksomhet i pressen, da Sheen på Twitter kalte Richards for en «forræder», «taperhore» og en «hundetyv».

Bakgrunnen skal ha vært at «Starship Troopers»-stjerna hentet tilbake to hunder hun hadde latt bo hos eksmannen etter skilsmissen.

LES OGSÅ: Chrishell Stause og Jason Oppenheim fra «Selling Sunset»: Brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer