Bianca Ingrosso:

Kalles for hore: - Sykt

Bianca Ingrosso tar stor avstand fra uttalelsene fra tidligere kollega.

SVARER: En tidligere kollega av Bianca Ingrosso går hardt ut mot henne på Twitter. Dette sier hun selv. Foto: TT Nyhetsbyrån / NTB Scanpix
SVARER: En tidligere kollega av Bianca Ingrosso går hardt ut mot henne på Twitter. Dette sier hun selv. Foto: TT Nyhetsbyrån / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man kan med sikkerhet si at Bianca Ingrosso (25) i løpet av de siste åra har vokst frem til å bli en av Sveriges aller største influensere. Med eget tv-program, dommer på «Talang», eget sminkemerke og enorm følgerskare, når hun ut til svært mange daglig.

Forrige uke ble det også kjent at Bianca Ingrosso AB satt igjen med en kjempegevinst på flere millioner, og nå mener Ingrossos tidligere «Talang»-kollega, Alexander Bard (59), at 25-åringen er villig til å gjøre alt for penger.

«Når det gjelder bitch-krangelen mellom Bard og Bianca: Kom igjen nå! Bianca er åpenbart en hore, og alt hun noensinne har gjort har vært for pengene. Det er helt ok for onkel Alex ettersom han gjorde en del horete ting da han var ung og trengte penger», skriver Bard på Twitter.

- Kan ikke ha det bra

Overfor den svenske avisa Aftonbladet forteller Bianca Ingrosso at hun ikke synes noe om det Bard beskylder henne for, og at hun heller aldri har vært enig i uttalelsene hans.

- Jeg er nesten i sjokk. Det er kjempe kjedelig at han har uttrykket seg sånn selvsagt. Jeg vet ikke ... Hva sier man når noen kaller deg for hore? Det er noe han får stå for. Dessverre er jeg vant til å høre sånt her, sier 25-åringen til avisa.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Selv om Ingrosso er vant med både kritikk og slengbemerkninger, er dette første gang en kollega av henne har slengt med leppa på denne måten.

- Jeg har ikke noe vondt å si om Alexander annet enn at uttalelsene hans er veldig syke og ikke noe jeg stiller meg bak, sier hun, og forklarer at hun ikke hadde ønsket å jobbe på «Talang» om Bard fremdeles var en del av dommerpanelet.

- Jeg tenker bare at han ikke kan ha det så bra. Gud, fortsetter hun.

Fikk sparken

Ifølge Aftonbladet fikk Alexander Bard sparken fra TV4-programmet på lørdag etter å ha uttrykt seg nedlatende om Black Lives Matter-bevegelsen.

Bard skal ifølge avisa ha skrevet at mørke mennesker burde skjerpe seg, studere hardt, jobbe og tjene egne penger i stedet for å leve på støtte. Han skal også ha sagt at de må slutte å lyve, komme seg ut av fengsel og bli helter i stedet for å ta på seg offerrollen.

Etter Twitter-innlegget var Ingrosso blant dem som gikk ut i sosiale medier og krevde at kollegaen fikk sparken.

«Mens dere gir meg dritt her på Instagram så jobber jeg aktivt «offline» med dette, og det er den mest effektive måten å ta dette på. Vær snille og ro dere ned, og forsøk å stole på at jeg tar avstand fra hans uttalelser. Jeg elsker «Talang», men jeg kommer ikke til å sitte i juryen hvis han blir med videre, og dette vet TV4», skrev Ingrosso til følgerne sine.

Senere lørdag kveld ble det kjent at kanalen hadde sagt opp Bard, som har sittet i dommerpanelet sammen med Ingrosso, LaGaylia Frazier og David Batra.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

LES OGSÅ: Røper detaljer om luksuslivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer