DANSER TIL JACKO-MUSIKK: - Dennis Michael er allerede en stor Michael jackson-fan. Det er helt vilt, med én gang jeg skrur på en Jackson-låt, blir han helt vill og begynner å danse inne i magen, forteller Linni Meister. Foto: Anders Myhren/Seher.no
DANSER TIL JACKO-MUSIKK: - Dennis Michael er allerede en stor Michael jackson-fan. Det er helt vilt, med én gang jeg skrur på en Jackson-låt, blir han helt vill og begynner å danse inne i magen, forteller Linni Meister. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Kaller opp sønnen etter Jacko

- Slik vil Jacksons ånd leve videre, mener Linni Meister.

SEHER.NO: Linni Meister (22) og kjæresten Bernhard Berntzen (31) bestemte seg tidlig for å kalle sin kommende sønn for Dennis. Nå får han nok et fornavn, Michael - etter avdøde Michael Jackson.

De to vil nå nemlig at poplegendens ånd skal leve videre gjennom sønnen, skriver Her og Nå.

- Dennis Michael er allerede en stor Michael jackson-fan. Det er helt vilt, med én gang jeg skrur på en Jackson-låt, blir han helt vill og begynner å danse inne i magen. Det er en skikkelig aktiv, liten krabat, som allerede er stor fan, sier Linni til ukebladet.

22-åringen forteller at hun ble helt knust da hun brått fikk nyheten om at den 50 år gamle superstjernen hadde gått bort.

- Jeg gråt veldig mye og syntes det var urettferdig at dette skulle skje nå rett før comebacket. Jeg elsket jo Jackson, og har alltid vært stor fan. Derfor er det nå helt naturlig å kalle opp vårt første kjærlighetsbarn etter kongen av pop, avslører Linni Meister.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Mamma skal passe på Dennis

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.