Kaller Kylie Jenner sin forlovede

Realitystjernens kjæreste overrasket fansen på Snapchat.

FORELSKET: Kylie Jenner og rapperkjæresten Tyga har vært sammen i lengre tid. Etter at realitystjernen fylte 18 år i forrige måned, har de to vært merkbart mer åpne med forholdet sitt enn tidligere. Foto: Pa Photos
FORELSKET: Kylie Jenner og rapperkjæresten Tyga har vært sammen i lengre tid. Etter at realitystjernen fylte 18 år i forrige måned, har de to vært merkbart mer åpne med forholdet sitt enn tidligere. Foto: Pa Photos Vis mer

SEOGHØR.NO: I forrige måned fylte Kylie Jenner 18 år, og i ettertid har hun og storesøster Kim Kardashian (34) kjempet om å kapre tittelen som den mest omtalte søsteren i familien.

Etter sitt siste stunt, er det nok den yngste stjernen fra TV-stjernen «Keeping up with the Kardashians» som stikker av med seieren.

Onsdag la hun nemlig ut en video på sin kontroversielle Snapchat-konto hvor hennes åtte år eldre kjæreste, Tyga, tilsynelatende referer til blondinen som forloveden sin.

– Jeg bryr meg ikke om noen andre. Det er bare meg, forloveden min og en liten hund jeg nettopp kjøpte meg, sier 25-åringen.

Rapperen nevner ikke sin sønn fra et tidligere forhold, King Cairo (2), i klippet.

Saken fortsetter under videoen.

Nettavisen DailyMail skal ha kontaktet begge stjernenes representarer for å få en kommentar, men har foreløpig ikke fått svar.

Dette er ikke første gang rykter om en forlovelse har svirret rundt Jenner og Tyga; i mai i år skapte det unge paret mediestorm da Kylie viste seg med ring på den fingeren.

TV-STJERNER: Kylie Jenner sammen med sin eldre halvsøster Kim Kardashian (t.h.) og sin mor Kris Jenner. Foto: Afp
TV-STJERNER: Kylie Jenner sammen med sin eldre halvsøster Kim Kardashian (t.h.) og sin mor Kris Jenner. Foto: Afp Vis mer
SKAPTE STORM: Kylie startet en rykteflom da hun la ut dette bildet tidligere i år, hvor hun har på seg en gullring på ringefingeren. Foto: Scanpix
SKAPTE STORM: Kylie startet en rykteflom da hun la ut dette bildet tidligere i år, hvor hun har på seg en gullring på ringefingeren. Foto: Scanpix Vis merKort tid senere tok hovedpersonen selv til sosiale medier for å avkrefte spekulasjonene.

«Jeg har ikke planer om å gifte meg i nærmeste fremtid», skrev 18-åringen til sine 11.5 millioner følgere på Twitter.

Da gjenstår det bare å se om hun benekter ryktene denne gangen også...


LES OGSÅ: Nå har hun kjøpt seg egen millionvilla