LIKE: Marianne (gammelt bilde til venstre) hevder at Kate har "stjålet" stilen hennes, og her ser man hvorfor...
LIKE: Marianne (gammelt bilde til venstre) hevder at Kate har "stjålet" stilen hennes, og her ser man hvorfor...Vis mer

Kaller Kate en stil-tyv

Rockerlegende Marianne Faithfull raser mot Kate Moss...

SEHER.NO: 60-tallsskjønnhet og rockerlegende Marianne Faithfull (62) er rasende på supermodell Kate Moss (35).

Ifølge Faithfull, som tidligere var regnet som et av verdens største moteikon, har Kate nemlig stjålet hippie-stilen hennes og gjort den til sin egen, skriver News of The World.

Rockerlegenden og supermodellen har vært gode venner i flere år, blant annet gjennom deres tidligere delte interesse for dop, mote og rockestjerner. Men nå ønsker ikke Faithfull å ha noe mer med Kate å gjøre.

Ifølge Faithfull, som tidligere var sammen med Mick Jagger, har Moss til og med kopiert hennes smak i menn ved å bli sammen med The Kills-vokalist Jamie Hince.

- Hun er ikke egentlig min venn. Jeg trodde hun var det, men hun er veldig smart. Hun ville bare studere meg, og det gjorde hun. Det er en vampyrisk ting. Nå ser jeg bilder av henne med en gutt som ligner på Mick Jagger, mens hun ser ut som meg, sier Faithfull.

De to moteikonene var tidligere så gode venner at de dro på ferier sammen, og Marianne skal til og med ha tilbragt jul med Kates familie.

Likevel synes ikke 60-tallsheltinnen det er trist at de to ikke lenger kan være venner.

- Vet du, det er greit, jeg kunne ikke gitt en shitt. Vi var veldig glad i hverandre, og plutselig gikk det over. Hun er fryktelig smart, men har absolutt ingen utdannelse. Så vi har ingen egentlige likheter, bortsett fra musikken, avslutter hun.

Komisk nok har Kate tidligere hevdet noe lignende overfor skuespillerkollega Sienna Miller...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er blitt kvinne nå