SJOKKBRUDD: Nylig ble det kjent at Jessica Simpson sine foreldre Joe og Tina skiller seg etter 34 års ekteskap. Foto: All Over Press
SJOKKBRUDD: Nylig ble det kjent at Jessica Simpson sine foreldre Joe og Tina skiller seg etter 34 års ekteskap. Foto: All Over PressVis mer

Kaller homseryktene for latterlige

Jessica Simpsons far nekter for å ha innledet et seksuelt forhold til en 33 år yngre mannlig modell.

SEOGHØR.NO: Etter at nyheten om at Jessica Simpsons (32) foreldre Joe (54) og Tina (52) skiller lag etter 34 år som ektepar har ryktene florert i Hollywood.

Flere amerikanske nettsteder skriver at den 21 år gamle modellen Bryce Chandler Hill har skrytt av at han og Joe har hatt et hemmelig seksuelt forhold i lang tid, og at Jessicas far, som er en respektert pastor, skal ha overrøst ham med eksklusive gaver.

Nå har Joe tatt til motmæle, skriver TMZ.com.

Ifølge kilder nettstedet har snakket med skal en frustrert 54-åringen ha kontaktet venner og kollegaer, og fortalt dem at påstandene er latterlige.

Homsemiljøet i Hollywood skal derimot ikke ha blitt overrasket da ryktene om Joes seksualitet begynte å svirre.

- At Joe Simpson ble avslørt som homofil av the National Enquirer kom ikke som noe sjokk her. Bryce har lenge snakket åpent over forholdet deres, sa en kilde til Radar Online nylig.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjemte bort sin unge elsker med dyre gaver